samen luisteren naar Jolien Kistemaker
samen luisteren naar Jolien Kistemaker Paul Heijmink

Henny Kok Huidverbetering & permanente make-up verhuist van Meercamp 43 naar Peppelkade 48!

19 december 2018 om 21:05 lokaal Deel je nieuws

Na 30 jaar verruilt Henny Kok haar praktijk-aan-huis aan de Meercamp in Houten voor een prachtige ruimte van 50 m2 aan de Peppelkade 48, ook in Houten.
Deze ruimte straalt naast professionaliteit, veel warmte en een fijne sfeer uit.

Op zondag 16 december werd de praktijk feestelijk geopend. Henny's oudste cliënte van maar liefst 95 jaar en de bijna jongste van 18 jaar knipten samen het rode lintje door. Dit onder toeziend oog van vele cliënten, waarvan velen al jaren regelmatig bij Henny tot hun tevredenheid in de stoel liggen.
Actrice/zangeres Jolien Kistemaker zorgde voor de muzikale omlijsting met prachtige liedjes, zoals Het Dorp van Wim Sonneveld, waarvan Jolien de tekst herschreven heeft voor het dorp Houten.

Al met al een geslaagde, gezellige middag, waar velen oude bekenden ontmoetten en zich met een hapje en een drankje uitstekend vermaakten.

Mocht je behoefte hebben aan mooie wenkbrauwen of een permanente eyeliner, een heerlijke gezichtsbehandeling of het laten verwijderen van storende haartjes d.m.v. electrische epilatie, dan ben je van harte welkom bij Henny Kok Huidverbetering & Permanente Make-up op de Peppelkade 48 te Houten.
Voor meer informatie: www.hennykok.nl,
hennykok@casema.nl of tel 06-44408656

 

het lintje wordt doorgeknipt
advertentie
advertentie