De medewerkers van Hair en Beauty Houtens Hart
De medewerkers van Hair en Beauty Houtens Hart Claudia Verbree

Fwd: Artikel en foto Houtens Hart Hair en Beauty

28 oktober 2020 om 12:24 Advertorial_3

Met vriendelijke groet,




To Sytsma

redacteur  

Houtens Nieuws

Wijks Nieuws


0184 - 612511
06 - 11 20 29 45

werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag

---------- Forwarded message ---------

Van: Daniël Bookelmann<d.bookelmann@bdu.nl>

Date: ma 26 okt. 2020 om 08:53

Subject: Fwd: Artikel en foto Houtens Hart Hair en Beauty

To: To Sytsma <t.sytsma@bdu.nl>

Hoi To,

Bij deze het artikel van Houtens Hart Hair en Beauty,. Tekst en de foto vind je in de bijlage.

Thanks,

Daniel

---------- Forwarded message ---------

Van: <info@juffrouwrood.nl>

Date: ma 26 okt. 2020 om 07:28

Subject: Artikel en foto Houtens Hart Hair en Beauty

To: Daniël Bookelmann <d.bookelmann@bdu.nl>

Hoi Daniel,

Deze staat gepland voor plaatsing aankomende woensdag. Artikel staat in bijlage en de foto onder in deze mail. 

Ik laat je zsm weten wanneer de volgende gepland kan worden. 

Groet, Claudia

Claudia Verbree

06 - 34 62 52 90

juffrouwrood.nl

instagram

De foto graag 

--

Met vriendelijke groet,

Daniel Bookelmann

Media Adviseur 

Op woensdag afwezig.


't Groentje 

Regio Houten, Bunnik en Wijk bij Duurstede 

Mob: 06-52312611

Email:d.bookelmann@bdu.nl

Web:www.bdumedia.nl

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
-------------------------------------------------------------------De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

202010be054_583759bc.docx


Hair en beauty onder één dak

HOUTEN In het hart van Houten ligt het hart van schoonheid’. Dat is de slogan van Hair en Beauty Houtens Hart, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Het Houtens Hart op de Korte Schaft 21GLetterlijk in het hart van Houten. Hier kun je terecht voor haar, nagels, voeten en wenkbrauwenAlles in één. 

Het concept achter Hair en Beauty is uniek in Houten. Het is een lang gekoesterde droom van Linda Jansen om een schoonheidscentrum te openen met daarin alle faciliteiten om echt even tijd voor jezelf te maken. Waar je op één middag je kapsel kunt laten doen, een schoonheidsbehandeling krijgen, een pedicure, manicure….alles op het gebied van beauty onder één dak. Samen met haar collega Jolanda Faber is ze de uitdaging aangegaan. Inmiddels vieren de dames bijna hun 1-jarig bestaan aan de Korte Schaft 21G.

HUISELIJKE SFEER De huiselijke warme sfeer voelt als een warm bad als je binnenkomt. Linda is daar enorm trots op: ,,Alles hebben we zelf bedacht en ontworpen. Dat heeft goed uitgepakt.” Beneden is de ruime en moderne kapsalon. Jolanda: ,,Linda en ik werken al jarenlang samen als kappers. Iedereen is welkom in onze salon. Van jong tot oud.”

PEDICURE EN NAGELSTUDIO Op de eerste verdieping vind je Nagelstudio Houten Danielle’s Nailcare en Pedicure Voetsalon Houten. Danielle de Bolster kan je nagels verstevigen met een Gellak behandeling. Voor de laatste trends in ieder seizoen kun je bij haar terecht. Dorothe Bongers is gediplomeerd medisch pedicure. Bij haar kun je terecht voor een complete pedicurebehandeling of met een specifiek probleem, zoals een likdoorn of ingegroeide nagel.

WENKBRAUWEN EN WIMPERS Kim Augustijn is specialist op het gebied van wenkbrauwen en wimpers. Tijdens haar opleiding tot allround visagist merkte ze hoeveel verschil wimpers en wenkbrauwen kunnen maken.

CORONOPROOF Ook in deze tijd van veel corona besmettingen waar voorzichtigheid is geboden, kun je veilig een afspraak maken bij Hair en Beauty Houtens Hart. Alle specialisten dragen uit voorzorg een mondkapje. Bij binnenkomst kun je je handen ontsmetten en er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te garanderen.

TOEKOMSTPLANNEN Linda en Jolanda bruisen van de plannen voor de toekomst. Nog niet alle ruimtes zijn bezet. Het aantal beauty-diensten zal daarom op termijn uitgebreid worden. Daarnaast zijn er plannen om het de klanten zo relaxed mogelijk te maken tijdens hun bezoek, zodat even wachten tussen je behandelingen door een klein feestje wordt.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN Met alle dames van Hair en Beauty Houtens Hart kun je online op hairenbeautyhoutenshart.nl een afspraak inplannen voor een behandeling. Of bel naar 06 – 36 348 038.

advertentie
advertentie