Afbeelding
Hockeyclub Houten

Hockeyclub Houten organiseert open trainingen voor kinderen en jongeren met een beperking

Hockey

HOUTEN Als je te maken hebt met een verstandelijke beperking kan het soms lastig zijn om met leeftijdsgenoten in een regulier team te sporten. Daarom organiseert Hockeyclub Houten al vele jaren G-hockey. Op 4 en 11 juni zijn er weer open trainingen voor iedereen die interesse heeft.

,,G-hockey is er voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar met een verstandelijke beperking, (zeer) moeilijk lerend, met een stoornis in het autistisch spectrum of vanwege een andere beperking (bijv. doofheid, spraakstoornis, ADHD). Spelers moeten een stick kunnen vasthouden en hier zonder gevaar mee om kunnen gaan. Het veilig hockeyen met veel plezier staat voorop”, aldus de hockeyvereniging.

TRAINING De G-hockeytraining is op de zaterdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur. ,,Hier leer je spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey. Soms speel je een wedstrijdje in de regio.”

Kom een keer kijken. Of kom vrijblijvend meedoen op zaterdag 4 of 11 juni. Hiervoor kun je je aanmelden via ghockey@hchouten.nl of bij Lieneke Charpentier (ouder, 06-40857917). ,,We zien je graag op het hockeyveld, gelegen op het sportcomplex aan de Groene Hoon te Houten”, aldus de hockeyvereniging.

Voor meer informatie kijk op www.hchouten.nl.

Afbeelding
advertentie