Totaal 2100 m2 aan bouwunits is geplaatst
Totaal 2100 m2 aan bouwunits is geplaatst ZorgSpectrum

Hoogste punt bouw revalidatielocatie Ervenstaete

27 juli 2020 om 11:43 Zorg

HOUTEN Een maand geleden, op 18 juni 2020, werd de eerste heipaal de grond in geslagen van de nieuwe ZorgSpectrum locatie Ervenstaete in Houten. Inmiddels is het hoogste bouwpunt bereikt. 

Dinsdag 21 juli werd de 118e bouwunit geplaatst van de totaal 2100 m2 meter oppervlakte van de nieuwe revalidatielocatie, direct naast Het Houtens Erf. Het nieuwe pand wordt gebouwd voor 30 revalidanten en biedt volop ruimte voor fysiotherapie en behandelingen. 

Naar verwachting wordt het pand eind september opgeleverd en kunnen de eerste revaildanten in oktober hun intrek nemen. ,,Door deze nieuwbouw komen we tegemoet aan de oplopende wachtlijsten in de zorg en vindt er een betere doorstroming plaats vanuit de ziekenhuizen. Gezien de ontwikkelingen (vergrijzing) verwachten we een toename in het aantal ouderen dat een beroep doet op herstel- en revalidatiezorg.”  In de nieuwe locatie van ZorgSpectrum kan men niet alleen terecht voor kortdurende herstelperiodes, maar ook voor intensieve revalidatie, bijvoorbeeld na een val of botbreuk.

De laatste van de 118 bouwunits
advertentie
advertentie