Naast Josje van Dijk (r) bestaat de Raad van Toezicht uit voorzitter Maaike van Leuken (bedrijfskundige) en secretaris Anne Mieke Karsch (medicus).
Naast Josje van Dijk (r) bestaat de Raad van Toezicht uit voorzitter Maaike van Leuken (bedrijfskundige) en secretaris Anne Mieke Karsch (medicus). Hos

Hospice Kromme Rijnstreek – wijziging samenstelling Raad van Toezicht

3 april 2024 om 11:32 Zorg

HOUTEN Op 27 maart 2024 heeft Ad Vos afscheid genomen van de Raad van Toezicht van het Hospice Kromme Rijnstreek. Ad is sinds 2012 betrokken geweest bij het hospice: eerst als voorzitter van de Stichting Vrienden van HKR, daarna een aantal jaar als voorzitter van de operationele stichting Hospice Kromme Rijnstreek en sinds 2018 als lid van de Raad van Toezicht. ,,Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor het hospice heeft betekend”, aldus de Raad. 

 Ad wordt in de Raad van Toezicht opgevolgd door Josje van Dijk. Josje woont in Houten en is een ervaren leidinggevende met veel kennis en ervaring als directeur van verschillende basisscholen. Al sinds de opening is zij als vrijwilligster betrokken bij het hospice, eerst als werkgroepslid Week van het Hospice en sinds 2012 als bestuurslid van de stichting Vrienden van het Hospice Kromme Rijnstreek. Met al haar kennis van en ervaring in het hospice is zij een waardevolle aanvulling voor de Raad van Toezicht als klankbord voor beide besturen en bij het integraal toezicht houden op uitvoering van beleid en functioneren van de beide besturen in relatie tot de maatschappelijke taak van het hospice. ,,Wij zijn blij dat zij met haar toetreding tot de Raad van Toezicht - ook na beëindiging van haar derde en daarmee laatste termijn als bestuurslid - betrokken wil blijven” aldus de Raad van Toezicht. 

Naast Josje van Dijk bestaat de Raad van Toezicht uit voorzitter Maaike van Leuken (bedrijfskundige) en secretaris Anne Mieke Karsch (medicus).

advertentie
advertentie