Van links naar rechts: Iris, Margret, Martine, Loïs Mae, Anja, Albert.
Van links naar rechts: Iris, Margret, Martine, Loïs Mae, Anja, Albert. Gold4You

Gold4You voor mooie momenten - unieke creaties en maatwerk

24 maart 2023 om 13:42 Zakelijk

HOUTEN Gold4You is een prachtige juwelierszaak die de laatste trends naadloos combineert met ambachtelijk vakmanschap. Mooie metalen, prachtige ontwerpen en gerenommeerde namen benadrukken de kwaliteit én inventiviteit van deze juwelier.

Gold4You bestaat vijftien jaar, eigenaar Albert Beisenherz is sinds de start bijna dagelijks in de winkel aanwezig. Hij houdt van zijn vak en vertelt graag over zijn passie. Vanzelfsprekend geeft hij desgewenst vakkundig advies en denkt mee met alle wensen van de klant.

Albert: ,,Onze winkel bevindt zich in de Passage (overdekte deel) van winkelcentrum ‘Het Rond’. Het is een prachtige plaats waar al onze specialisten ook met veel plezier en inzet met hun vak bezig zijn. Naast ons zeer brede aanbod in nieuwe sieraden en horloges, voeren we alle voorkomende reparaties aan gouden of zilveren sieraden uit. Een breuk, ouderdomsslijtage, het op maat maken van ringen, zetten van stenen, leveren van edelstenen, maar ook diamantcolliers of armbanden inkorten, nieuwe sluitingen monteren en ga zo maar door. Wij maken ieder sieraad weer als nieuw.’’

Gold4You ontwerpt en of vervaardigt ook sieraden voor bijzondere gelegenheden zoals een geboorte, trouwerij of het samenstellen van een gedenksieraad.

Albert: Albert: ,,Bij het vervaardigen van een persoonlijk sieraad, maken we eerst samen met de opdrachtgever een passend ontwerp. Laatst wilde iemand van de trouwring van een van de ouders een fraai gedenksieraad laten maken. We hebben samen met haar een ontwerp besproken en deze zichtbaar gemaakt in een digitale tekening. Zo kon de klant naar aanleiding van de tekening heel duidelijk beoordelen hoe het uiteindelijke resultaat er uit komt te zien.’’

Goud voert niet alleen de boventoon bij de zeer brede en gevarieerde collectie trouwringen, ook bij de rest van de sieraden is dit edelmetaal in diverse tinten zeer geliefd. Ook de combinatie van wit goud, geel goud en/of rosé goud komt regelmatig terug. Daarnaast zijn edelstenen altijd bijzonder om te geven, te ontvangen of te dragen. Klassiek, trendy, exclusief en betaalbaar, het is bij Gold4Youallemaal te vinden.

Wie nog oude gouden of zilveren sieraden in de kast heeft liggen, kan deze desgewenst laten taxeren bij Gold4You. Vervolgens kan de klant deze verkopen en er een nieuwe aanschaf mee financieren. Ook kan een oud sieraad worden omgesmolten om er een nieuw sieraad van te laten maken.

Gold4You, Het Rond 155, Houten. Telefoon 030-6382190 of www.gold4you.nl.

Neeltje van Triest
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie