Huurders van Green Box kunnen alles online regelen.
Huurders van Green Box kunnen alles online regelen. Greenbox

Green Box Self-Storage geopend in Houten, opslagaanbieder voorziet in een behoefte

19 oktober 2022 om 12:47 Zakelijk

HOUTEN Green Box Self-Storage heeft zich in Houten gevestigd. Rosa Molenaar, loco-burgemeester van de gemeente Houten, verrichtte de officiële opening. Green Box was al in Nijverdal gevestigd. De onderneming verhuurt in Houten zo’n 250 opslagruimtes in verschillende maten aan particulieren en bedrijven. De opslagboxen zijn te huur vanaf 45 euro per maand.

Tom de Keijzer, oprichter van Green Box: ,,Wij hebben de opslagmarkt de afgelopen jaren nauwlettend in de gaten gehouden en zien dat er binnen Nederland veel vraag naar opslagruimte is. Inwoners van Houten waren vooralsnog aangewezen op Nieuwegein of Utrecht, maar dat hoeft niet meer. Op een centrale plek in Houten kunnen zij nu in hun eigen woonplaats terecht voor een opslagruimte op maat. Ook voor inwoners van IJsselstein, Vianen en Culemborg is onze spiksplinternieuwe vestiging een aanwinst.’’

GEAUTOMATISEERD Huurders van Green Box kunnen alles online regelen: van het bepalen van de juiste box met de opslagcalculator, het plannen van een bezichtiging tot het huren van een opslagbox. Ook de toegang tot de vestiging verloopt volledig digitaal met de Green Box App. De locaties zijn voorzien van 24/7 camerabewaking, een modern toegangssysteem en verschillende anti-inbraaksystemen. 

Zo blijft het huren veilig en vertrouwd en hebben huurders het voordeel dat ze op ieder moment van de dag een opslagbox kunnen boeken en dezelfde dag al in gebruik kunnen nemen.

DUURZAAM Tom: ,,We zien dat er nog veel verbeterd kan worden binnen het aanbod van kwalitatief hoogwaardige en duurzame self-storage. Wij doen er dan ook alles aan om onze vestigingen zo ‘green’ mogelijk te maken. Dit doen wij onder andere door volledige isolatie, geen gasverbruik, zonnepanelen, LED verlichting op sensoren en het aanplanten van een boom voor iedere nieuwe huurder. Niet voor niets heten wij dan ook ‘Green Box’. En er staan nog drie locaties in de pijplijn voor komend jaar. Wij kijken uit naar een groene toekomst.’’

Green Box, Vleugelboot 71, 3991 CM Houten, telefoon 085-0607353 of www.greenbox.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie