Afbeelding
Archief BDUMedia

Samenwerking HSV Dragons, HC Houten en Kids Lodge in Sport NSO

Zakelijk

HOUTEN Vanaf augustus 2022 opent Kids Lodge een Sport NSO op het sportcomplex De Meerpaal. Het betreft een samenwerking tussen HSV Dragons, HC Houten en Kids Lodge.

Merlyn, NSO teamleider Kids Lodge is super enthousiast: ,,Deze locatie heeft een eigen lounge, grote speelruimte, hockey-, handbal,- en honkbalvelden. De NSO kids kunnen lekker sportief bezig zijn en energie kwijt er is veel ruimte om buiten te ontdekken. Ook kunnen wij een exclusief sportaanbod van sportclinics aanbieden, gegeven door sportverenigingen zelf. En natuurlijk is er voor ouders het gemak dat de kids zo naar de honk en softbal- of hockeytraining kunnen. Wij zorgen dat ze op tijd op training zijn en na afloop (indien dit aan de orde is) weer verder kunnen spelen bij ons.”

Stichting Een Leven Bewegen die het complex beheert is enthousiast: ,,De komst van Kids Lodge naar De Meerpaal is een prachtige aanvulling op de activiteiten op ons complex. We zijn er van overtuigd dat de kids een fantastische opvang gaan hebben! Ook de geplande komst van Atletiekvereniging Hellas later dit jaar zal daar verder aan gaan bijdragen.”
Kijk op meer informatie op www.kidslodge.nl/hockeyclubhouten.

advertentie
advertentie