Yolande Janssen en Rob Stekelenburg
Yolande Janssen en Rob Stekelenburg Your Personal Training

Exercise en relaxercise, strippenkaart voor combi small group training en yoga

20 april 2022 om 12:27 Zakelijk

HOUTEN Festina Lente Yoga en Your Personal Training, gevestigd in hetzelfde pand, gaan samenwerken om mensen weer in beweging te krijgen. Daarom lanceren zij een gezamenlijke strippenkaart, waarmee vijf yogalessen en vijf small group trainingen gevolgd kunnen worden voor de helft van de prijs, namelijk voor slechts €75! Voorlopig loopt deze actie tot 1 juli, maar bij een warme ontvangst is het goed mogelijk dat de samenwerking wordt voortgezet.

Rob Stekelenburg van Your Personal Training legt uit: ,,Na twee jaar coronatijd kan men weer gaan nadenken over exercise en relaxercise. Bij Your Personal Training lekker bewegen in een kleine groep onder leiding van een personal trainer en dit combineren met de rustgevende yogalessen van Festina Lente Yoga. De groepsgrootte bij ons bestaat uit maximaal acht personen en deelnemers met een strippenkaart kunnen -als de groep uit minder dan acht bestaat- zich daar bij voegen. Als er veel vraag is, breiden we het aantal beschikbare uren uit. Wij stellen ons maximaal flexibel op.’’

Yolande Janssen van Festina Lente Yoga beaamt de woorden van Rob. De yogalessen bij Festina Lente Yoga zijn ‘ down to earth’, waarbij iedereen binnen zijn eigen grenzen en behoeftes yoga mag ervaren. Ook hier kunnen strippenkaarthouders zelf kiezen welke yogalessen ze willen volgen. Het aanbod is breed en gevarieerd met zowel actieve yogalessen als heel rustige lessen.

Ze praten samen even door op de lessen in de praktijk. Het is aan te raden om eerst in te spannen bij Your Personal training en daarna te ontspannen bij Festina Lente Yoga. Maar het is ook mogelijk om op verschillende dagen of zelfs verschillende weken de strippenkaart in bepaalde lessen te gebruiken.

Rob: ,,Zie het als een vrijblijvende opzet, waarbij twee compleet andere disciplines geheel vrijblijvend uitgeprobeerd kunnen worden. Beiden zijn we professionals in ons vakgebied, waardoor alle lessen - van zeer hoge kwaliteit zijn.’’

Bij Your Personal Training staat niet alleen het sporten centraal, maar ook het plezier in en de manier waarop gesport wordt. De te behalen doelen komen zo makkelijker en vooral ook prettiger in zicht. Rob Stekelenburg van Your Personal Training biedt leiding aan een groep van twaalf personal trainers. Er wordt zowel individueel als in small groups gesport.

Festina Lente Yoga beschikt over een moderne, lichte en vooral relaxte yogastudio met uitzicht op de tuin. Bij alle docenten in het team staat persoonlijke aandacht, betrokkenheid en rust centraal. We stellen alles in het werk om jou dat moment voor jezelf en ontspanning daarin ten volle te laten ervaren.

Your Personal Training, Kruisboog 34, Houten. Telefoon 06-53516610 of www.yourpersonaltraining.nl.

Festina Lente Yoga, Kruisboog 30D, Houten. Telefoon 06-22910156 of www.festinalenteyoga.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie