De bijeenkomsten zijn nu nog digitaal
De bijeenkomsten zijn nu nog digitaal Ontbijtclub

Ontbijtclub zoekt nieuwe leden

Zakelijk

HOUTEN De Ontbijtclub is de plek waar ondernemers uit Houten, Nieuwegein en Utrecht samenkomen voor inspiratie, ontwikkeling en groei. Tweewekelijk op dinsdag komt de groep bij elkaar van 9.00 tot 11.00 uur. Vanwege de huidige maatregelen is dat tijdelijk online. Zodra het weer kan en mag, verzamelen de leden op een centrale plek en genieten samen van een gezond ontbijt.

Op dit moment staat de Ontbijtclub open voor nieuwe leden. Wat de Ontbijtclub anders maakt dan andere netwerken, is de laagdrempeligheid. Je neemt deel om te werken aan je ontwikkeling. Als ondernemer en als mens. Natuurlijk denk je aan elkaar als het gaat over business, maar het is geen doelstelling. Bijna alle leden zijn ZZP-er of hebben minder dan 5 FTE medewerkers in dienst.

ONDERNEMERSCHAP De Ontbijtclub werkt met thema’s die je sterken in je ondernemerschap, zoals sales, social media en persoonlijke ontwikkeling. De leden delen ieders expertise en regelmatig zijn er sprekers die een verschil maken binnen hun vakgebied. De achtergronden van de leden zijn heel divers. Dat maakt het leren van ondernemers onderling interessant en dynamisch.

Per vakgebied wordt er één lid toegestaan. Je zit daarom niet met concurrenten aan tafel. Specifieke vakgebieden waarin leden gezocht worden: design, social media, zorg, horeca, catering, onderwijs, therapeuten, virtual assistent, uitvaartondernemers, sport, events, fotografie, logistiek, beauty, detailhandel en juridische dienstverlening.

SFEER PROEVEN Ben je (startende) ondernemer en zoek je een betrokken netwerk dat met je meedenkt? Meld je vrijblijvend aan om sfeer te proeven via organisatie@ontbijtclub.nl. Volgende bijeenkomst is dinsdag 25 januari aanstaande.

advertentie