Medewerker BetuweZorg
Medewerker BetuweZorg Nadia Zarraa

BetuweZorg breidt uit naar regio Lekstroom

Zakelijk Deel je nieuws

In oktober jl. is BetuweZorg een overeenkomst aangegaan met de regio Lekstroom voor het leveren van huishoudelijke ondersteuning. Dit bekent dat BetuweZorg vanaf heden ook thuiszorg aanbied in de gemeenten Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Lopik en Vijfheerenlanden. Iedereen die een indicatie heeft vanuit de gemeente voor huishoudelijke hulp kan bij BetuweZorg terecht.

BetuweZorg is een hartverwarmende thuiszorgorganisatie die als doel heeft om met passie en plezier de best mogelijke zorg aan cliënten te geven. Deze zorg wordt afgestemd op uw wensen en behoeften, waarbij gezamenlijk gekeken wordt welke taken u nog zelfstandig kunt uitvoeren en voor welke taken u hulp nodig heeft. Met de hulp van BetuweZorg zorgt u ervoor dat u gewoon in uw eigen huis kunt blijven wonen. Op die manier houdt u de touwtjes in handen en kunt u alle dingen waar u geen moeite mee heeft gewoon zelf blijven doen.

Veel mensen krijgen op een gegeven moment in hun leven te maken met zorg. Deze zorg kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld als u moet revalideren na een operatie. Maar het kan ook langdurig zijn vanwege ouderdomsklachten, een chronische ziekte of een beperking. Het huishouden wordt dan al snel niet meer gedaan terwijl dit juist zo belangrijk is voor een goede gezondheid en positieve gemoedstoestand. Daarom is het belangrijk de hulp tijdig te regelen. Dit kunt u doen door een indicatie aan te vragen bij uw gemeente voor huishoudelijke hulp. Vervolgens kunt u ervoor kiezen deze hulp van BetuweZorg te willen ontvangen waarna er zo snel mogelijk iemand bij u langs komt om de zorg op te starten.

Vandaag 25 november, is de huishoudelijke hulp opgestart bij de allereerste cliënt van BetuweZorg in deze nieuwe regio en komende week zal bij meer cliënten gestart worden met de hulp. Ilse (foto) is sinds kort bij BetuweZorg in dienst en tevens de eerste medewerker in deze nieuwe regio. Dat konden wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

BetuweZorg kent momenteel geen wachtlijsten en kan de zorg direct opstarten. Voor meer informatie kunt u bellen met Nadia Zarraa, zorgcoördinator bij BetuweZorg, via 088-8009999.

advertentie
advertentie