De specialisten van FysioVandaag bundelen krachten met de trainers van BOOSTClubs
De specialisten van FysioVandaag bundelen krachten met de trainers van BOOSTClubs BOOSTClubs

Unieke krachtenbundeling

26 mei 2021 om 12:01 Zakelijk

HOUTEN Om de gezondheid van hun cliënten op een hoger niveau te tillen is FysioVandaag een samenwerking aangegaan met BOOSTClubs. FysioVandaag is al ruim 10 jaar de specialist als het gaat om de behandeling van klachten aan knie, enkel, rug en schouder. Met vestigingen in Houten, Nieuwegein, Leidsche Rijn en Bunnik is de praktijk ruim vertegenwoordigd in de regio. BOOSTClubs biedt personal training, small group training en coaching.

Als je een blessure hebt en je wil het sporten weer oppakken, is het ideaal als je fysiotherapeut en personal trainer met elkaar overleggen wat wel en niet kan. Je hoeft zelfs niet te stoppen met trainen op het moment dat je onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. ,,Dat is het uitgangspunt van onze samenwerking”, vertelt Frank Robertz, eigenaar en fysiotherapeut bij FysioVandaag. Zelf traint hij bij BOOSTClubs en dat beviel zo goed dat het idee over een samenwerking begon te borrelen.

VISIE Timar Verver, trainer en coach bij BOOSTClubs, is net zo enthousiast over de samenwerking: ,,Onze dienstverlening vult elkaar perfect aan. Als je onder behandeling bent bij de fysiotherapeut kun je bij ons blijven trainen. En andersom ook, heb je een klacht? Dan verwijs ik je door naar FysioVandaag. Onze visies sluiten naadloos op elkaar aan.”

KRACHTTRAINING Bij BOOSTClubs ligt de nadruk op krachttraining. Onder begeleiding van een gecertificeerd coach ga je aan de slag. Ze hebben vestigingen in Naarden en De Meern, maar de trainingen vinden ook buiten plaats. En in de vestiging van FysioVandaag in Bunnik. ,,Het voordeel van kleinschalige trainingen is de persoonlijke aandacht. Geen drukte zoals in de sportschool of harde muziek”, vertelt Timar enthousiast.

AFVALLEN Wil je afvallen? Het expertiseteam van BOOSTClubs helpt je verder met voeding en coaching. ,,Het gaat uiteindelijk om het doorbreken van patronen”, zegt Timar. ,,En om een stukje bewustwording en mindset. Wij nemen je daar stap voor stap in mee.”

SCHOUDERNETWERK FysioVandaag is aangesloten bij het Schoudernetwerk Midden-Nederland en werkt samen met orthopeden uit het Diakonessenhuis en het Antonius Ziekenhuis. ,,Klachten aan nek en schouders kunnen ook een andere oorzaak hebben”, vertelt Frank. ,,Niet alleen een verkeerde houding, een val of overbelasting door sport kan een oorzaak zijn. We kijken daarom naar het geheel. Anders ben je alleen bezig met symptomen en niet met het oplossen van het probleem.”

Naast de reguliere behandelingsmethoden, maken de fysiotherapeuten van FysioVandaag gebruik van diverse specialistische behandelingsmethoden. Denk aan shockwave therapie en flywheeltraining. Frank: ,,Wij behandelen veel chronische peesgerelateerde klachten met de allernieuwste kennis en technieken.

GRATIS INLOOPSPREEKUUR Op maandagavond is er een gratis inloopspreekuur om 21.30 uur bij FysioVandaag. Op fysiovandaag.nl vind je de contactgegevens van de dichtstbijzijnde vestiging en een online inschrijfformulier.

Meer informatie over BOOSTClubs vind je op boostclubs.nl.

advertentie
advertentie