Afbeelding
Karin Tim-Mijland

Sparerib Company nieuw in Houten Ambachtelijke vleesgerechten aan huis bezorgd

25 november 2020 om 12:06 Zakelijk

Sparerib Company is een verlengstuk van Uytewaal Catering geleid door André Uytewaal en zijn vrouw Annemieke. Zij hadden een winkel in het Oude Dorp in Houten. Vanwege de groei van Uytewaal Catering sloten ze deze traiteurswinkel en zetten de catering voort in een groter en nieuw bedrijfspand.

André Uytewaal: ,,Hier staat een prachtig duurzaam pand en tijdens de coronacrisis wilde ik de keuken blijven benutten.” Bovendien vroegen veel klanten die hun voormalige winkel misten nog regelmatig naar spareribs en andere ambachtelijke vleessoorten.

Communicatiemanager Karin Leenen: ,,Spareribs maak je niet gemakkelijk zelf, de marinades staan lang op en pulled pork moet acht uur garen. We maken alles zelf ook de sauzen.” André is al 26 jaar kok: ,,Het moet langzaam garen. Het vlees gaat op de grill, bij ons verbrandt het niet.”

ASSORTIMENT Tot het assortiment behoren ook menu’s met: hamburger, kipsaté, kippenpoten en pulled pork. Voor vegetariërs is er bijvoorbeeld een oesterzwamburger. Bij de meeste menu’s zijn een Houtense koolsalade en boerenfrites met mayonaise inbegrepen. Er zijn ook verschillende kindermenu’s. Sommige vleesgerechten zijn ook los te bestellen, zoals een broodje hamburger of losse spareribs. Voor bij de borrel zijn er chickenwings en warme hapjes te verkrijgen.

Het is ook mogelijk om een kok in te huren. Karin: ,,We kunnen op locatie koken, voor de sfeer kunnen we de gehele aankleding verzorgen en mensen helemaal ontzorgen.”

DUURZAAM Bij Sparerib Company is veel aandacht voor duurzaamheid. André: ,,Duurzaamheid vind ik enorm belangrijk. Dat staat hoog in het vaandel, want ik heb ook kinderen."

Karin: ,,We willen zoveel mogelijk met lokale ondernemers en streekproducten werken. Het vlees komt van een lokale slagerij waar de dieren diervriendelijk worden gehouden.”

Het bedrijfspand is duurzaam ingericht. Het is optimaal geïsoleerd en voorzien van warmtepompen, ledverlichting en moderne energiezuinige apparatuur. Regenwater wordt opgevangen in ondergrondse tanks. Uniek is dat hiervan in de toekomst drinkbaar water wordt gemaakt. De verpakking voor de gerechten is afbreekbaar en speciaal ontwikkeld voor vervoer van warme maaltijden, zodat alles goed warm blijft. Voor de bezorging van de bestellingen hebben ze elektrische fietsen en hybride auto’s.

OPENINGSAANBIEDING Tijdens het openingsweekend van 27 t/m 29 november en van 4 tot en met 6 december krijgen klanten 10% korting met de volgende code: WELKOM2020

i Bestellen kan via www.spareribcompany.nl en www.thuisbezorgd.nl Het bezorggebied is Houten, Schalkwijk, 't Goy en Tull en ‘t Waal. Afhalen is niet mogelijk. De minimale bestelwaarde is € 17,50. Betaling uitsluitend via iDeal. Bezorgtijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 uur tot 21.30 uur.

Houdt u van spareribs? Vanaf 27 november kunt u deze en andere ambachtelijke vleesgerechten thuis laten bezorgen, want dan opent de Sparerib Company in Houten.

Karin Tim-Mijland

André Uytewaal
André Uytewaal met een speciale warmhoudtas
Afbeelding
advertentie
advertentie