De Toekomst aan de Meidoornkade
De Toekomst aan de Meidoornkade TS

Horecapaviljoen De Toekomst in Houten wordt deels anders ingevuld, lege ruimten worden gevuld

27 februari 2024 om 10:08 Zakelijk

HOUTEN Het horecapaviljoen De Toekomst aan de Meidoornkade in Houten krijgt een deels andere invulling. Het pand werd onlangs verkocht aan DomVast Makelaars en de nieuwe eigenaar vult leegstaande ruimtes in. Ook met de eigenaren van de bestaande restaurants wordt gesproken. Het barbecue restaurant blijft, over het Japanse wokrestaurant is dat nog niet zeker. 

door Agnes Krijnen

Verhuurmakelaar Klaassen maakt bekend dat het leegstaande deel op de begane grond een nieuwe invulling krijgt. Hier zat in het verleden ‘Kakelkip’, maar staat nu alweer jaren leeg. Wat er precies gaat komen, is nog niet officieel bekend. Op dit moment wordt er verbouwd. De bestemming blijft horeca. 

Het barbecue restaurant krijgt misschien een andere eigenaar, maar het concept blijft hetzelfde. Ook met het Japanse wokrestaurant Yakimono wordt gesproken, hier komt wellicht een ander restaurant voor in de plaats, zo laat de makelaar desgevraagd weten. 

In de kelder van het gebouw zitten drie bedrijven: het pool-, darts- en snookercentrum, glowgolf en escaperoom. Dit blijft allemaal zitten. Eén deel stond al een poos leeg, waar voorheen lasergame zat. Hiervoor komt iets anders terug, dit gaat de nieuwe eigenaar, DomVast, zelf invullen. 

advertentie
advertentie