Recent zijn zonnepanelen bij de sluis aangelegd
Recent zijn zonnepanelen bij de sluis aangelegd Rijkswaterstaat

Prinses Beatrixsluis organiseert online bewonersbijeenkomst

1 november 2020 om 15:30 Verkeer en vervoer

REGIO In Nieuwegein is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de Prinses Beatrixsluis. Op dit moment wordt het zonnepanelenpark ten oosten van de nieuwe kolk aangelegd. Dit park moet ervoor zorgen dat de sluis energieneutraal gaat werken. Rijkswaterstaat en Sas van Vreeswijk organiseren op 17 november een online bijeenkomst ‘Prinses Beatrixsluis draait door’.  

Ook al is de 3e sluiskolk al geruime tijd af en aan open, dat betekent niet dat er niet meer wordt gewerkt. Er zijn nog bijzondere klussen te doen. Rijkswaterstaat en bouwcombinatie Sas van Vreeswijk vertellen omwonenden graag wat deze fase precies inhoudt en hoe het nu gaat op de Prinses Beatrixsluis. Vanwege de verscherpte coronamaatregelen kan dit helaas niet op de sluis zelf.

Online informatiebijeenkomst

De bijeenkomst is daarom online. Experts vertellen over de aangelegde zonnepanelen en over het reguliere onderhoud dat nog op de planning staat. Deelnemers kunnen uiteraard vragen stellen en hun ervaringen delen.

Iedereen kan eenvoudig deelnemen via Microsoft Teams, zonder installatie of account. De bijeenkomst is dinsdag 17 november van 16 tot 17 uur en in de avond nogmaals, van 19 uur tot 20 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met uiterlijk 10 november via het e-mailadres contact.sasvanvreeswijk@gmail.com, o.v.v. uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en tijdstip van voorkeur (16 uur of 19 uur). Na aanmelding ontvangt u een persoonlijke link naar de bijeenkomst. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen.

Recent zijn zonnepanelen bij de sluis aangelegd
Recent zijn zonnepanelen bij de sluis aangelegd
advertentie
advertentie