Motorclub Nieuwegein
Motorclub Nieuwegein Motorclub Nieuwegein

Openingsrit van Motorclub Nieuwegein op de dag van de Motorrijder

28 maart 2024 om 11:35 Verkeer en vervoer

NIEUWEGEIN Op zondag 7 april vindt de officiële opening van het 49e motorseizoen plaats bij de Motorclub Nieuwegein. Deze rit valt dit jaar samen met de dag van de Motorrijder van de KNMV. Een dag om het gebruik van de motor voor het woon-werkverkeer te promoten.

Bij het clubhuis van de MHCN aan de Newtonbaan 10 in Nieuwegein verzamelen de motorrijders zich vanaf 9 uur. Tot 10.00 uur vinden er geluidsmetingen plaats. Om 10.00 uur opent de voorzitter traditiegetrouw het nieuwe motorseizoen door het hijsen van de vlag.

Voorafgaand aan de rit van 7 april is er koffie of thee met lekkers voor alle deelnemers. Na 10.30 uur vertrekken de deelnemers in groepjes van maximaal 5 personen, iedere groep wordt begeleid door ervaren motorrijders. De route gaat langs mooie wegen. Rond 16.00 uur is iedereen weer terug. 

Tijdens de koffie/thee- en lunchstop kun je verder kennis maken met de club. Ook hoor je hoe ze in de winter contact met elkaar houden tijdens thema-avonden of gezellig samen zijn.

Ben jij op zoek naar een motorclub die elke maand meerdere ritten organiseert en ook enkele malen per jaar een lang weekeinde in het buitenland, dan kun je nú kennis maken met de club.  Alle motorrijders uit Nieuwegein en wijde omgeving zijn van harte welkom om met ons mee te rijden. De deelname is gratis. 

MOTORCLUB NIEUWEGEIN

Motorclub Nieuwegein (MCN) is een vereniging en is opgericht in 1975. Het ledenaantal ligt momenteel rond de 80 leden. Motorrijden met de motorclub is leuk, maar rijden in clubverband houdt ook in dat men, voor de eigen veiligheid en die van anderen, over een goede motorbeheersing beschikt en men zich aan bepaalde regels kan houden. Dit, en heel veel andere dingen over de club zijn ook te lezen op de website www.motorclubnieuwegein.nl.

Voor de rit is iedereen op zondag 7 april welkom vanaf 9.00 uur. Het adres om te verzamelen is Newtonbaan 10 in Nieuwegein bij de kantine van de MHCN.

Wil je vooraf de route van de tocht ontvangen voor op je navigatie, stuur dan een mail aanmcn.petervandervoorn@hotmail.com. Voor verdere info: tel. 06-51516894.

advertentie
advertentie