Ondernemer Paul Boon krijgt de sleutel overhandigd door makelaar Kees Patist
Ondernemer Paul Boon krijgt de sleutel overhandigd door makelaar Kees Patist Patist

Houtenaar gaat voor doorstart Kanoverhuur in Odijk

27 juli 2022 om 10:10 Recreatie

ODIJK De kanoverhuur in Odijk heeft een nieuwe exploitant, Paul Boon uit Houten. Momenteel wordt er hard gewerkt op de locatie aan de Singel, zodat op 30 juli de deuren kunnen worden geopend voor publiek.

door Kuun Jenniskens

Het kanoverhuurbedrijf is twee jaar gesloten geweest. Nieuwe kansen voor ondernemer Paul Boon. Volgens makelaar Patist een echte ondernemer: ,,Een doener die graag zijn armen uit de mouwen steekt en deze uitdaging dan ook met beide handen aangrijpt. Dit is zijn ultieme droom en hij is vastbesloten hier weer veel kinderen met hun ouders te verwelkomen. In zomer en winter.” Boon denkt daarbij ook aan intocht van Sinterklaas.

Het kanoverhuurbedrijf heeft langs de Griend van de Kromme Rijn een eigen kanovijver. In dit opzicht is het een unieke plek. De locatie beschikt over nette parkeerruimte, een royaal horecapaviljoen en terrassen op de kanovijver.

Paul Boon: ,,Vanaf 30 juli tot oktober/november kunnen mensen komen genieten van het kanoën, het buitenleven en een heerlijke pannenkoek in het restaurant. Wij zijn 7 dagen per week open, van 10 tot 21 uur voor koffie met appeltaart, een ijsje – iets te eten. En uiteraard om een kano, feestlocatie of vergaderzaal te huren.”

Het bedrijf zoekt nog enthousiaste werknemers, mensen met interesse kunnen voor meer informatie bellen met Paul Boon (06-48470709).

advertentie
advertentie