Bij natuurgebied Vikinghof
Bij natuurgebied Vikinghof Ali van Vemde

Het Kromme Rijnpad; een boekje met zeven korte wandelroutes

24 oktober 2020 om 11:45 Recreatie

HOUTEN / WIJK BIJ DUURSTEDE Het wandelnetwerk in de Kromme Rijnstreek is geopend, maar ook is er een mooi nieuw wandelboekje gelanceerd door de VVV Kromme Rijnstreek. In een boekje van 36 pagina’s wordt de wandelroute Het Kromme Rijnpad beschreven. Alle leuke kijkpunten komen voorbij en ook horeca en verblijfsaccommodaties langs de route worden genoemd. Daarnaast geeft het boekje veel nuttige informatie en een beschrijving van het beginpunt, de stad Utrecht, en het eindpunt Wijk bij Duurstede.

door Ali van Vemde

Het boekje is gratis verkrijgbaar bij de VVV in Wijk bij Duurstede en Houten. Zeker in de herfstvakantie is het leuk om er wandelend op uit te trekken. Wethouder Wil Kosterman zegt hierover: „Meer dan ooit hebben we behoefte aan ontspanning en even stoom afblazen. Onze prachtige omgeving biedt daar alle ruimte toe. Afgelopen week hebben we het wandelroute netwerk Kromme Rijnstreek geopend, dat biedt veel kilometers wandelplezier. Het nieuwe wandelgidsje van de VVV Kromme Rijnstreek geeft je tips over leuke wandeltochten. Geniet er van!”

Het boekje maakt je attent op alle bezienswaardigheden langs de route, geeft leuke tips over bijvoorbeeld boottochtjes en nuttige informatie over de afdamming van de Kromme Rijn, de Romeinse Limes en de fraaie kastelen.

Zeven korte wandelroutes langs de Kromme Rijn
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie