Afbeelding
ChristenUnie

Campagne-avond ChristenUnie Houten

27 februari 2021 om 13:00 Politiek

HOUTEN De ChristenUnie in Houten organiseert een avond over het landelijke verkiezingsprogramma op woensdagavond 3 maart. Reinier Koppelaar vertelt over het programma, de doelen en inhoud. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen. Omdat de bijeenkomst digitaal is, kunt u vragen stellen via de chat, waar iemand ze verzamelt en voorlegt aan de spreker. U bent welkom op deze interactieve avond van 19.45 tot 21.30 uur.

Hoopvolle keuzes voor wat écht telt: Met zorg voor elkaar, een economie waar mensen centraal staan en kiezen voor natuur/schepping heeft de CU een eigentijds en progressief programma. De partij is niet bang om met creativiteit verantwoordelijkheid te nemen en als het erop aan komt mee Nederland te regeren.

BEVLOGEN EN ERVAREN Reinier Koppelaar heeft in 2020 de commissie geleid om het verkiezingsprogramma van de CU landelijk te maken. Reinier is een bevlogen man die op veel plekken in regering en politiek heeft gewerkt. Bij de Verre Naasten, op de ambassade in Beijing, bij Present, als rechterhand van een minister en nu in het COVID team heeft Reinier een brede ervaring over hoe politiek werkt en hoe je idealen naar de werkelijkheid vertaalt.

MELD JE AAN! Wil je zijn verhaal meemaken en vragen stellen? Meld je aan via mathieuzekveld@gmail.com. Je krijgt een ontvangstbevestiging en een dag voor tijd een mail met inloggegevens.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie