King of the World speelt op de Bluesnight.
King of the World speelt op de Bluesnight. (C)

Kerstvakantie in Aan de Slinger

19 december 2022 om 10:00 Podiumkunsten

HOUTEN Aan de Slinger is omgetoverd tot een waar winterparadijs. Deze kerstvakantie is Aan de Slinger gewoon geopend. Een concert, Pubquiz, online voorstelling en een mooi filmhuisprogramma staan op het programma.

Als het doek valt is een originele familievoorstelling over de kerstdagen, familie, nieuwe rituelen vinden en persoonlijke verhalen. De kerstproductie is een intensieve samenwerking tussen een groep spelers, de Bigband Houten en een koor, waaronder een grote delegatie van de Castellum Singers. Een podium vol Houtens talent. Op een enkeling na zijn alle deelnemers 55-plussers, die al heel wat keren kerst hebben gevierd. Als het doek valt is tot en met 24 december te zien. Laatste kaarten in de verkoop.

ONLINE RECHTSZAAK Vanaf dinsdag 27 december start ‘Schuld of Onschuld: De Strafmoord’. Het publiek vormt de jury in deze theatrale online voorstelling over een rechtzaak. Met onder anderen Louise Korthals, Isa Hoes, Ilse Warringa en Najib Amhali.

BLUESNIGHT Woensdag 28 december wordt de Theaterzaal omgebouwd naar een concertzaal speciaal voor de BluesNight. Een dubbelconcert met twee top bluesacts op één avond: Black Rose Project en King of the World. Laatste kaarten in de verkoop. 

PUBQUIZ Captain’s Table presenteert donderdag 5 januari een quiz waarin teruggeblikt wordt op 2022 met veertig quizvragen op alle denkbare terreinen. Via kleine weetjes en grote feiten wordt heel 2022 behandeld. Uiteraard ook vragen over Houten, de quizmasters zijn namelijk echte Houtenaren. Meer info en opgeven: www.aandeslinger.nl

FILM: VORTEX De Franse film Vortex gaat over een ouder koppel dat te maken krijgt met dementie. Een meeslepend verhaal over een huwelijk en de ziekte die hierin een grote rol krijgt. Verder in de Kleine Zaal: De Belgische filmhit Close, donderdag 22 december te zien. Het vervolg Fisherman’s Friends: One and All, over een shantykoor en hun comeback, draait op vrijdag 23 december. The Lost King staat twee keer op het programma, namelijk op donderdag 28 en vrijdag 29 december. Alle films starten om 19.45 uur.  

KAARTVERKOOP

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl

WINACTIE Win twee kaarten voor de film Vortex, woensdag 28 december te zien in de Kleine Zaal. ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor deze filmvoorstelling. Wil je hier graag naartoe, mail dan voor 23 december onder vermelding van ‘Vortex’ naar houtensnieuws@bdu.nl. Uit de inzenders trekken we een winnaar.

advertentie
advertentie