Beeld uit de speelfilm  Wicked Little Letters.
Beeld uit de speelfilm Wicked Little Letters. AdS

‘Beste toneelstuk’ in Aan de Slinger

27 maart 2024 om 16:29 Podiumkunsten

HOUTEN ‘Het beste toneelstuk aller tijden’ is deze klassieker van Samuel Becket genoemd, en nu vrijdag 12 april te zien in de theaterzaal van Aan de Slinger. In Wachten op Godot zitten twee mannen met bolhoed, Vladimir en Estragon, op een landweg bij een boom. Ze wachten op een zekere Godot en doden hun tijd met grote vragen en kleine bezigheden. Blinden en slechtzienden kunnen thuis ter voorbereiding een audio-inleiding beluisteren. 

Donderdag 11 april heeft Captain’s Table weer een gevarieerde pubquiz klaarstaan. Gegarandeerd een spannende en gezellige avond in Aan de Slinger. Bind de strijd aan met andere teams voor de eer en voor de leuke prijzen. Het is voorlopig de laatste quiz.
Zaterdag 13 april speelt Een Kleine Anatomie: een dansvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Vier performers brengen het lichaam in kaart en leren ze het beter kennen. Met dans en livemuziek maken ze een reis langs alle ledematen, sensaties en gevoelens die bij het lichaam horen. Na afloop kan het jonge publiek zelf nog even verder wiebelen en kriebelen.

FILMS IN DE KLEINE ZAAL

Zin in een lekkere komedie? Ga dan naar Drive Away Dolls op vrijdag 29 maart. De besties Marian en Jamie gaan op een roadtrip om uit de sleur van hun leven los te breken. Wat echter een vrolijk uitje had moeten worden, wordt onbedoeld intens als ze per ongeluk een groep stuntelende criminelen (waaronder Matt Damon) dwarsbomen.
Zaterdag 30 maart draait Rapito, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 1858 kidnappen soldaten de zesjarige Joodse Edgardo, waarna hij katholiek wordt opgevoed. De ouders van Edgardo proberen hun zoon terug te krijgen en worden onderdeel van een grotere politieke strijd waarbij het pausdom tegenover de Italiaanse democratie komt te staan.
Vrijdag 5 en zondag 14 april is Wicked Little Letters te zien met onder meer Olivia Colman. Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die bij dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose, die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken.

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl 

WINACTIE

Win twee vrijkaarten voor de film Wicked Little Letters op vrijdag 5 of zondag 14 april (op basis van beschikbaarheid). Mail uiterlijk voor woensdag 3 april naar houtensnieuws@bdu.nl met Wicked in het onderwerpveld.

advertentie
advertentie