Afbeelding
Photo by Javier Esteban on Unsplash

Hoe start u een Bitcoin-bedrijf?

23 juni 2022 om 15:32 Partnercontent

Crypto is een nieuwe uitdaging die zelfs ervaren beleggers met de nodige voorzichtigheid moeten benaderen. Hoewel er verschillende soorten crypto-bedrijfsideeën zijn die u kunt nastreven, brengt het runnen van een Bitcoin-bedrijf unieke uitdagingen met zich mee, zoals dit platform officiële site https://immediate-edge.co/nl/ waar de crypto-sector een niet-gereguleerde markt is en werkt anders dan de traditionele financiële markten. Er zijn dus verschillende dingen die u moet weten voordat u een Bitcoin-bedrijf start om een vlotte toegang tot de crypto markt te garanderen. Hier zijn de essentiële richtlijnen voor het opzetten van een Bitcoin-bedrijf.

Vraag om juridisch advies

Crypto-bedrijven zijn legaal in tal van landen, met specifieke wettelijke vereisten waaraan men moet voldoen om dergelijke ondernemingen te exploiteren. Zo bepalen alle jurisdicties dat Bitcoin Bedrijven een vergunning moeten hebben van de relevante federale of staat autoriteiten. In de Verenigde Staten moeten crypto beurzen vergunning hebben als Money Transmitter-bedrijven, volgens de voorschriften van de SEC en de CFTC. 

Sommige landen eisen ook dat crypto bedrijven zich houden aan de Know Your Customer (KYC)-regels. Crypto Bedrijven ondervinden wereldwijd toenemende regeldruk van diverse overheidsinstanties. Een goed juridisch advies zal u een duidelijk stappenplan geven om de naleving te verzekeren en problemen met de autoriteiten te vermijden. 

Haal risicokapitaal op

U moet ongeveer weten wat de kosten zijn van het Bitcoin-bedrijf dat u van plan bent te beginnen. En deze uitgaven kunnen variëren naargelang van de specifieke diensten en doelgroepen. U hebt echter minimaal zo’n $135.000 nodig om van start te gaan. U moet er echter voor zorgen dat u over voldoende middelen beschikt voor een goede start. 

Cryptovaluta zijn zeer volatiel en houden aanzienlijke financiële risico’s in voor u en uw beleggers. U moet dus weten hoe u risicokapitaal firma’s benadert en overtuigt om in uw idee te investeren. De geweldige prestaties en het groeipotentieel van Bitcoin hebben veel institutionele beleggers geïnspireerd om te investeren in crypto-bedrijven. U moet hen echter overtuigen om in uw project te stappen. 

Upgrade uw technische vaardigheden

Crypto is een technologie-afhankelijke markt, waarbij alle transacties online gebeuren. Het maakt niet uit of u wilt werken als ontwikkelaar, makelaar of marketeer; elk crypto-bedrijf heeft technische vaardigheden nodig om te bloeien. Het bijschaven van uw technische vaardigheden is essentieel om te begrijpen hoe blockchain-systemen werken en de technische en fundamentele analyse van financiële markten. 

Zelfs als u niet geïnteresseerd bent in het starten van een bedrijf als ontwikkelaar, zult u als Bitcoin-ondernemer waarschijnlijk technische claims moeten maken. Wanneer u uw technische vaardigheden opwaardeert, begrijpt u een aantal veelvoorkomende valkuilen die u moet vermijden en hoe u uw onderneming kunt beschermen tegen cyberdreigingen. 

Sta open voor innovatie

De crypto-sector verandert snel en u moet die veranderingen bijhouden om de duurzaamheid van uw bedrijf te verzekeren. Terwijl u zich aan uw bedrijfsplan houdt, zal het bedrijf voortdurend moeten innoveren om winstgevend te blijven. Bovendien is de cryptomarkt zeer volatiel, en kunnen de zaken van de ene dag op de andere snel veranderen. U hebt dus plannen nodig om met de markt mee te bewegen en zich in de loop van de tijd aan te passen. Bereid u ook voor op experimenten met nieuwe inkomstenstromen en het aanbieden van nieuwe producten en stimulansen om concurrerend te blijven op de markt. 

Ontwikkel risicotolerantie

Een Bitcoin-bedrijf is een riskante onderneming die veel geld oplevert. Bitcoin is een opkomende creatie die onderhevig is aan voortdurende speculatie en kwetsbaar is voor schommelingen in het beleggerssentiment. Het beste wat u kunt doen om het risico te beperken, is uw Bitcoin-aanbod diversifiëren. Risicobewuste ondernemers raden aan om te investeren in andere activa die niet gecorreleerd zijn aan Bitcoin om de neergang van de markt te overleven. U kunt uw bedrijf ook verbinden met andere crypto beurzen voor extra liquiditeit.  

De crypto-sector staat nog in de kinderschoenen en zal mettertijd onvermijdelijk veranderen. De hierboven beschreven richtlijnen kunnen u echter helpen bij het omgaan met de unieke uitdagingen van het starten van een Bitcoin-bedrijf. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie