Monique de Boer met Alex van de Bilt.
Monique de Boer met Alex van de Bilt. YS

Nieuw: Yogalessen in Schalkwijk

14 oktober 2022 om 10:00 Overig

SCHALKWIJK Eind oktober start Monique de Boer met het geven van yogalessen in Schalkwijk. Onder de naam Yoga Schalkwijk zal zij lessen yoga en meditatie gaan verzorgen bij Body-Life Massage in de oude kleuterschool. Zaterdag 22 oktober is er een Open Dag met gratis proeflessen. 

Monique is al 25 jaar yogadocent en heeft jarenlang yogalessen en yogareizen verzorgd in binnen- en buitenland. Met de opening van Yoga Schalkwijk komt een droom om dichtbij huis aan de slag te gaan uit. Samen met Alex van de Bilt van Body-Life Massage gaat ze van het pand aan de Kloostergaarde 16 in Schalkwijk een plek maken waar mensen rust en ontspanning kunnen vinden.

OPEN DAG

Zaterdag 22 oktober is er een Open Dag. Iedereen is dan welkom een kijkje te nemen. Monique zal gratis proeflessen yoga geven en Alex is aanwezig om alles te vertellen over massage.

De proeflessen beginnen om 10.00 en 11.15 uur. Om verzekerd te zijn van een plekje kun je vooraf aanmelden. Tussen 12.00 en 14.00 uur is er vrij inloop voor een rondleiding en een kop thee/koffie.

Meer informatie is te vinden op www.yogaschalkwijk.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie