Flyer Lionsclub Houten Charity Party 23 september 2022
Flyer Lionsclub Houten Charity Party 23 september 2022 Ed van Viegen

Eighties Charity Party op 23 september

31 augustus 2022 om 11:52 Overig Deel je nieuws

De Lionsclub Houten organiseert voor de tweede maal de Lions Charity Party “Back to the Eighties” op vrijdag 23 september a.s. in De Roskam, Plein 25 te Houten.

Het wordt weer een schitterende feestavond met een hoog “Eighties” gehalte. Er is een muzikale omlijsting uit de tachtiger jaren die verzorgd wordt door een hele goede DJ. Dans mee op de The Trammps, Abba en BoneyM op de schitterende dansvloer of sta te nippen aan een Blue Curaçao of Pisang Ambon. Voor een hapje en drankje wordt rijkelijk gezorgd. De kosten van deze geheel verzorgde avond bedragen € 65,00 p.p. Daarvan gaat na aftrek van de directe kosten de opbrengst onmiddellijk naar de Stichting Activiteitenfonds Lionsclub Houten.

Deze stichting heeft in afgelopen 32 jaar veel uiteenlopende activiteiten georganiseerd waarmee ruim € 270.000,-- is ingezameld en uitgegeven aan bijna 200 van de meest uiteenlopende goede doelen in en om Houten. Grote doelen zoals de Muziektent in het Oude Dorp, het Gezinshuis De Grote Geer, De Droom van Schalkwijk en een voetbaltrapveld nabij basisschool Ridderspoor, maar ook ontelbare kleine doelen als Stichting Leerweg en Open Monumentendag. Tijdens deze sfeervolle feestavond worden ook mooie producten en diensten geveild. Verder worden er “Geluksenveloppen” aangeboden om mee te dingen naar verrassend mooie prijzen 

Er zijn nog enkele kaarten voor dit unieke evenement beschikbaar. De Lionsclub  Houten hoopt geïnteresseerden te kunnen verwelkomen. Aanmelden kan via LCHbackto80s@gmail.com.

advertentie
advertentie