Mooie regenboog in Houten.
Mooie regenboog in Houten. Arco Visser

Mooie regenboog in Houten

Overig

HOUTEN ,,Na een dag vol prachtige wolkenluchten en af en toe wat pittige regenbuien werd deze dag afgesloten met opnieuw wat regen in de avond. Met de zon erbij ontstond op deze plek een mooie regenboog. Een prachtig einde van deze dag.” Lezer Arco Visser uit Houten maakte deze mooie foto dinsdag. ,,De neerslag is overigens van harte welkom na een lange periode van droogte en weinig neerslag.”

Ook een mooie foto gemaakt in Houten? Mail deze dan naar houtensnieuws@bdu.nl en maak kans op een plekje in de krant of online.

FotoHoutenArco Visser

Met vriendelijke groeten,Arco Visser

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie