Afbeelding
Peperkoekhuis

Miro in actie voor Oekraïne met een ‘charitydiner’

7 maart 2022 om 12:59 Overig

HOUTEN Nederland komt vandaag massaal in actie voor Giro 555. Ook in Houten worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo ook bij MIRO. MIRO is geraakt door de berichten over de oorlog in Oekraïne. ,,Ongeloof, onmacht en verdriet maken langzaam maar zeker plaats voor ontroering door het zien van zoveel positieve initiatieven. We zien zoveel helpende handen en dat inspireert ons om ook een steentje bij te dragen. Doe je mee?”, aldus Ron van MIRO.  

MIRO komt twee keer in actie voor Oekraïne
- Op vrijdag 11 maart van 8.30 tot 12.00 uur komen Hoogendoorn Projectbeplanting en Marieke Duijts Communicatie in actie voor Oekraïne. Samen met Stichting Zending over Grenzen zamelen ze spullen in die hard nodig zijn. Hoogendoorn Projectbeplanting zet een vrachtwagen neer op het plein in Het Oude Dorp in Houten. Ook MIRO draagt een pakketje bij.
- Op maandag 14 maart wil MIRO een ‘charitydiner’ verzorgen waarvan de volledige winst naar Oekraïne gaat. Het diner wordt georganiseerd samen met Svetlana van houtenforUkraine. Men zoekt, om de winst zo hoog mogelijk te houden, vrijwilligers die helpen in de bediening deze avond. Wordt eenmalig vrijwilliger en steek je handen uit je mouwen of kom gezellig een vorkje prikken en steun zo de mensen in Oekraïne. Het 3 gangen menu inclusief drankjes is 55 euro en daarvan gaat 70 % van naar Oekraïne. reserveer via mirohouten.nl of meld je aan als vrijwilliger info@mirohouten.nl

Voor een overzicht van alle activiteiten in Houten ga je naar onze pagina Houten helpt Oekraïne (...).

Afbeelding
advertentie
advertentie