De eerste stamtafel is weer gestart, deze keer bij Tante Truus Pannekoeken
De eerste stamtafel is weer gestart, deze keer bij Tante Truus Pannekoeken Met je Hart

Hartverwarmende momentjes voor Stamtafelgasten van Stichting Met je hart Houten

23 februari 2022 om 11:48 Overig

HOUTEN Afgelopen woensdag werden vijf ouderen en twee vrijwilligers van Stichting Met je hart liefdevol ontvangen door Mariska en haar team bij Tante Truus Pannenkoeken.

,,Nu de ontmoetingen aan de Stamtafels in de lokale horeca weer langzaam op gang komen en de gasten weer met elkaar kunnen bijpraten merken we hoe belangrijk het is om gevoelens van eenzaamheid te erkennen en herkennen. Samen zijn we niet alleen dat is het gevoel dat overheerst tijdens de gezellige etentjes. Binnenkort volgen er meer ontmoetingen in andere restaurants in onze gemeente.”

Daar nog niet iedereen samen aan tafel kon gaan vroeg men schoolkinderen Valentijnliefs te maken. Leerlingen van groep 5 van de Aventurijn schreven lieve brieven en kleuters van De Stek versierden mooie harten. Dankzij OnsFonds van de gemeente Houten kon er ook nog iets bij van de Alexanderhoeve. Afgelopen week werd een aantal Stamtafelgasten werden nog eens extra verwend door Marjan de Wit van Mabon die chocoladeharten schonk.

De Stamtafels worden voornamelijk gefinancierd uit sponsorgelden. ,,Graag roepen we organisaties die hierin willen bijdragen op om contact met ons op te nemen. We denken ook graag mee met mensen die leuke ideeën hebben voor bijvoorbeeld een sponsorloop!”, aldus de organisatie. ,,Sinds Stichting Met je hart dit voorjaar ook in Houten als 38e deelnemende gemeente het licht zag is er veel gebeurd. Binnen no time zijn we gegroeid naar een team van meer dan tien betrokken vrijwilligers, drie ambassadeurs en een kring van horecaondernemers die dit initiatief een warm hart toedragen!”

Voor meer informatie over stichting Met je hart: www.metjehart.nl

advertentie
advertentie