Albert Heijn Oude Dorp heeft uitbreidingsplannen
Albert Heijn Oude Dorp heeft uitbreidingsplannen AH

Denkt u mee over de uitbreiding van de Albert Heijn Oude Dorp Houten?

16 augustus 2021 om 09:30 Overig

HOUTEN Eigenaren Wilfried en Martijn Steenman hebben het voornemen de huidige Albert Heijn uit te breiden. De bedoeling is niet alleen een praktisch en mooi ontwerp voor de Albert Heijn, maar zeker ook een ontwerp dat past bij de wensen en behoeften van de omgeving. In september en oktober zijn er daarom diverse activiteiten om met u in gesprek te gaan over de meest optimale invulling van het terrein.

De Albert Heijn in het Oude Dorp van Houten heeft een belangrijke functie voor de vitaliteit van de dorpskern. Om aan deze vitale taak te kunnen blijven voldoen, is uitbreiding van de Albert Heijn nodig. Onderdeel van de uitbreiding is een gedegen parkeer- en verkeersoplossing, groen en een kleinschalige woonvoorziening.

INFORMATIEBIJEENKOMST Voor meer informatie over de uitbreiding bent u van harte welkom voor een informatiebijeenkomst op donderdagavond 2 september of zaterdagmiddag 4 september. Via de website www.albertheijnoudedorp.nl kunt u zich inschrijven voor een bepaald tijdsblok op één van de twee dagen.

KLANKBORDGROEP Na de informatiebijeenkomst buigt een nog nader samen te stellen klankbordgroep zich in drie sessies over bepaalde thema’s om richting te geven aan het ontwerp van de uitbreiding en de indeling van het terrein. Vanwege de geldende COVID-19 beperkingen, geldt een maximale groepsgrootte van 15 deelnemers. Uit alle inschrijvingen wordt op basis van diversiteit een weloverwogen selectie gemaakt. Inschrijven voor de klankbordgroep kan tijdens de informatiebijeenkomst of digitaal tot zondag 5 september via de website www.albertheijnoudedorp.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie