In Schoneveld vinden, coronaproof, de bijeenkomsten van Power Houten plaats
In Schoneveld vinden, coronaproof, de bijeenkomsten van Power Houten plaats Archief BDUMedia / NCS

POWER Houten start weer met workshops

Overig

HOUTEN Heb je zin om andere senioren te ontmoeten? POWER Houten organiseert weer workshops voor senioren die willen investeren in hun persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten. Hoe behoud en versterk je je veerkracht en zelfstandigheid als je ouder wordt?

In een serie van vijf workshops ben je met elkaar in gesprek over thema’s in een prettige sfeer en met ruimte voor persoonlijke verhalen en ideeën. De workshops vinden plaats in wijkcentrum Schoneveld op de woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur: op 27 oktober, 10 en 24 november en 8 en 15 december. De workshops worden begeleid door enthousiaste, ervaren vrijwilligers van Power Houten. Meestal ontstaan tijdens de workshop-serie informele “netwerken”, waarin deelnemers, ook na de terugkomdag, doorgaan met verschillende activiteiten.

Op woensdag 15 september is in wijkcentrum Schoneveld van 9.30 tot 11.30 uur de introductieworkshop van Power Houten. Hier kun je (kosteloos) kennismaken met de workshops die op 13 oktober starten. Je krijgt uitgebreide informatie over de inhoud van de workshops en een voorproefje van de werkwijze. Daarna kun je je opgeven als deelnemer. De eigen bijdrage is 75 euro, inclusief leesmateriaal, koffie en thee.

Power Houten wil juist in deze tijd, waarin de mogelijkheden om anderen te ontmoeten beperkter zijn, deze workshops geven. Men zorgt er, samen met u als deelnemer, voor dat alles volgens de RIVM-richtlijnen verloopt. Dat betekent ook dat de groep kleiner zal zijn dan anders, om de goede afstand te houden. Men beried zich erop voor een deel van de workshops digitaal te geven als de coronaontwikkelingen dat nodig maken. Tijdens de introductiebijeenkomst vertelt men welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning daarbij.

Belangstellenden voor de introductieworkshop kunnen zich aanmelden via de website van Power Houten: www.powerhouten.nl Wie eerst meer informatie wil, kan via de mail contact opnemen: post@powerhouten.nl of telefonisch met Jeannette Osse 06 816 442 25 of Bert Boeschoten 030 63 722 38.

advertentie