Afbeelding
Netwerk Schrijfmeditatie

Online Schrijfmeditatie: In de bloei van je leven!

8 mei 2021 om 10:57 Overig

HOUTEN Belangstelleden kunnen zondagochtend 30 mei meedoen met een online Schrijfmeditatie. ,,We schrijven in groepjes van maximaal zes personen. Het thema is: In de bloei van je leven!”, vertelt Brenda van Dam over de online meditatie.

,,Mei is de bloeimaand. Kijk je naar buiten, dan zie je de natuur overal mooi in bloei. Ik nodig je uit om ook eens naar binnen te kijken: wanneer voelde jij je een groentje en wanneer stond jij in volle bloei? Dat gaan we schrijvend verkennen. Na een korte kennismaking en meditatie volgen drie schrijfopdrachten en een afsluiting.”

De meditatie duurt van 10.30 uur tot 12.30 uur. ,,Twee fijne uurtjes helemaal voor jezelf, waarbij je vaak waardevolle en verrassende inzichten opdoet. Je hoeft niets voor te bereiden en je hoeft ook niet goed te kunnen schrijven.”

Deelname kost 10 euro. ,,Na betaling ontvang je van mij een link voor deelname. Verder heb je alleen een fijne pen en papier nodig. Schrijf je mee of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@levenslinguistiek.nl.”

De Online schrijfmediatie is een initiatief van het Netwerk Schrijfmeditatie. Zes biografisch schrijfcoaches bieden eens per maand een online schrijfsessie aan. Steeds met een ander thema. .,Leuk om eens uit te proberen. Op www.levenslinguistiek.nl lees je er meer over.”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie