Afbeelding
OLVB

Weer voorjaarsuitreiking door Onze Lieve Vrouwe Broederschap

22 april 2021 om 18:00 Overig

HOUTEN Ben je nog geen 25 jaar of organiseer je activiteiten voor de Houtense jeugd tot 25 jaar en kun je financiële ondersteuning gebruiken? Dan kan Onze Lieve Vrouwe Broederschap je hierin wellicht helpen. Twee keer per jaar ondersteunt het OLVB-fonds jeugdactiviteiten. Zo ook dit voorjaar weer.

,,We zien dat jongeren het pittig hebben nu de coronacrisis al meer dan een jaar duurt. School, sport, zang, dans en muziek het gaat allemaal anders en de ontmoetingen zijn beperkt. Toch zien we dat er binnen de mogelijkheden allerlei sociale, maatschappelijk en culturele activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd. Dat is geweldig en willen we als Onze Lieve Vrouwe Broederschap Houten juist nu ook steunen en stimuleren.

Heb je dus ideeën waarmee je iets goeds voor jongeren doet, maar waarvoor je nog financiën zoekt, laat het de OLVB vóór 8 mei 2021 weten. Dan kijken wij of we deze aanvraag kunnen honoreren en ben jij tijdens de voorjaarsuitreiking op zaterdag 5 juni één van de gelukkigen.”

Voldoe je aan de volgende voorwaarden? De activiteit dient voor of door jongeren tot 25 jaar te worden georganiseerd; de persoon of organisatie is woonachtig of actief in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of ’t Goy. Doe dan een aanvraag vóór 8 mei 2021, of laat iemand anders dat doen. De ‘Voorwaarden’ staan ook op de website: www.olvb.nl. 

De aanvraag graag sturen aan secretaris OLVB, Johan Heinen, Woudmeer 1, 3994 HT Houten of per e-mail naar info@olvb.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
advertentie
advertentie