In Buitenwereld wordt deze maanden gebruikt om onderhoud uit te voeren
In Buitenwereld wordt deze maanden gebruikt om onderhoud uit te voeren Buitenwereld

Nieuwe bestrating voor Buitenwereld

22 januari 2020 om 07:28 Overig

HOUTEN Buitenwereld heeft in januari winterstop: dan zijn de speeltuin en de kinderboerderij alleen in het weekend open. Maar dat betekent niet dat het rustig is! Deze week is Pauw Dodewaard 5 dagen hard aan het werk geweest op Buitenwereld om het straatwerk weer netjes, toegankelijk en daardoor veilig te maken. Op de speeltuin is het hele terras opnieuw gelegd. De mollengaten in de paden zijn glad gemaakt. Op de kinderboerderij liggen de stenen onder de mooie wilg weer recht. Zo ook opzij van de stallen. En de paardenwei is deels voorzien van nieuw zand.

Men is Pauw Dodewaard enorm dankbaar voor hun harde werk! Kom snel op bezoek om zelf te zien hoe mooi het is geworden.


Outlook voor Android downloaden


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Depaden worden opnieuw bestraat
advertentie
advertentie