Marc Meets
Marc Meets Marc van Vugt

Marc Meets in Aan de Slinger

3 april 2024 om 16:30 Overig

HOUTEN In alweer de achtste editie van zijn populaire serie Marc Meets nodigt de Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt je op zaterdag 6 april uit in zijn ‘theater-huiskamer’ en stelt hij zijn muzikale vrienden aan je voor. Dit keer zijn dat zangeres Sanne Rambags, gitarist Bram Stadhouders en zangeres/pianist Ineke Vandoorn. Muziek met intieme landschappen, spannende uitbarstingen, Braziliaanse choro en een sprookjesachtige Scandinavische vibe.

Startende theatermakers moeten veel vlieguren maken om uit te kunnen groeien tot de grote, bekende namen. Met onze Jonge Makers Playground geven we jonge talenten uit verschillende disciplines een speelplek in ons theater. Op zondag 7 april te zien: Etalage door Jonge Makers HKU en Kan het wat stiller door Firma Frictie.

Op woensdag 10 april is het weer tijd voor Talent On The Move, waarbij nieuwe danstalenten van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam worden gepresenteerd. Kom genieten van prachtige solo’s, duetten en groepsstukken, afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten.

FILMS IN DE KLEINE ZAAL 

Op donderdag 11 en zaterdag 20 april draait C’è ancora domani. Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in Rome. Het is 1946 en de mensen in de stad balanceren tussen de bevrijdingsroes en de tekorten van de voorbije oorlog. Delia is het zorgende type die heeft leren omgaan met haar tirannieke man. Durft zij te streven naar een beter leven na de ontvangst van een mysterieuze brief? Op vrijdag 12 april is Bonnard, Pierre et Marthe te zien. Als de schilder Pierre Bonnard op een dag de raadselachtige Marthe ontmoet, is hij op slag verliefd. Ze zijn onafscheidelijk en leven een idyllisch bestaan. Dit verandert wanneer Pierre de jonge kunststudente Renée ontmoet; een ontmoeting die Marthe ertoe drijft haar lot in eigen handen te nemen. Verder in de Kleine Zaal: Wicked Little Letters met o.a. Olivia Colman op vrijdag 5 en zondag 14 april, De Terugreis met Martin van Waardenberg en Leny Breederveld op donderdag 18 en zondag 28 april en The Promised Land met Mads Mikkelsen en Amanda Collin.

KAARTVERKOOP

Ga voor het complete (film)programma en tickets naar https://www.aandeslinger.nl 

WINACTIE

Win twee vrijkaarten voor de film Bonnard, Pierre et Marthe op vrijdagavond 12 april.  Mail uiterlijk voor dinsdag 9 april naar houtensnieuws@bdu.nl  met Bonnard in het onderwerpveld.

advertentie
advertentie