Afbeelding
HA!
column

Zien we u op de verkiezingsmarkt?

2 maart 2022 om 07:31 Opinie Raadspraat

In deze laatste weken voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn de politieke partijen actiever dan ooit. Het is verkiezingstijd en de partijen zijn overal aanwezig: op straat, in de krant en online. Zo ook Houten Anders!. Wij vertellen met trots wat wij afgelopen vier jaar bereikt hebben en vinden dit een mooi moment om dat te delen. In ons verkiezingsprogramma maken wij duidelijk welke visie en plannen wij voor Houten hebben.

Campagnes zijn er in elke gemeente en ook in Houten probeert elke partij zich te onderscheiden. Houten Anders! heeft ervoor gekozen om vooral te benadrukken dat Houten echt een andere gemeente is dan de gemeenten om ons heen. Wij willen aan de slag! Maar vooral ook rekening houden met “het eigen karakter van Houten”, dat wij koesteren en juist willen versterken.

Daarom willen wij niet uitbreiden richting Utrecht. Wij willen absoluut geen woningen bouwen buiten de Rondweg in Houten Noordwest. Juist de fijne leefomgeving die we samen hebben gecreëerd in Houten, maakt Houten zo uniek! Bouwen met smaak en met ruimte voor groen, fietser en wandelaar. Al sinds 2014 staat Houten Anders! voor uitbreiding richting het oosten, op een manier die bij Houten past.

Samen met inwoners en de andere partijen in de raad, gaan we het unieke karakter van Houten versterken. We willen graag het gesprek met u aangaan en uitleggen hoe wij concreet denken. De verkiezingsmarkten zijn een goede gelegenheid om van gedachten te wisselen. U mag ook mailen of bellen. We nemen graag de tijd voor u. De stemwijzer op Mijnstem.nl is heel nuttig om u op weg te helpen bij uw keuze.

Laat in ieder geval uw stem horen op 14, 15 of 16 maart.

Houten is uniek, stem daarom Houten Anders!

Het team van Houten Anders!
info@houtenanders.nl / 030 30 39 745

advertentie
advertentie