Afbeelding
OBS De Bijenkorf

OBS De Bijenkorf is betoverd!

Onderwijs

HOUTEN OBS De Bijenkorf bestaat 35 jaar. En dat moet gevierd worden. De kinderen kwamen op woensdag 15 juni verrast binnen in een school die was omgetoverd tot een magische toverschool. Het bleek dat de kinderen zelf de magie hadden meegenomen vanuit hun schoolreisje in Toverland.

‘’Het werd een betoverende feestweek. Op de eerste dag verscheen er een spectaculair taartenbuffet in alle kleuren van de regenboog”, vertelt directeur van de school Scarlett Braat.

FEEST IN BUIK ,,De taarten zijn zo lekker dat het een feestje is in mijn buik”, vertelde Iris uit groep 1-2. 

Braat: ,,In de wijk werden die dag ook vossen gevonden. Later bleek dat het om omgetoverde groep 8 kinderen ging. Ook was er een zonnige sportdag dat zorgde voor een magisch waterfestijn met kletsnatte kinderen en leerkrachten. Er was een feestavond met ouders waarvan de voeten vanzelf de dansvloer op gingen. De kinderen leerden koken van een echte kok en toverden de lekkerste hapjes. En de week werd afgesloten met een groot circusspektakel, waarbij de kinderen zelf hun magische trucs lieten zien.”

MAGIE BLIJFT .,Samen met de hulp van ouders heeft het team er een zeer geslaagde Lustrumweek van gemaakt. Vanaf morgen is de school weer OBS De Bijenkorf, maar de magie blijft. Die zit al lang in de kinderen”, aldus de directeur.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie