Eén van de prachtige kunstwerken: ingestuurd door Stefanie
Eén van de prachtige kunstwerken: ingestuurd door Stefanie KWC

Winnaars Challenges KWC Open Huis bekend

9 februari 2021 om 12:26 Onderwijs

CULEMBORG Van 19 t/m 22 januari konden groep 8-leerlingen het online Open Huis bijwonen van het KWC. Op verschillende niveaus konden leerlingen meedoen aan een challenge en daarmee een leuke prijs winnen.

In verband met Corona zijn de middelbare scholen nog altijd gesloten, een Open Huis met een school vol groep 8-leerlingen was dit jaar helaas niet mogelijk. In plaats daarvan werd er op het KWC gekozen om het Open Huis online te houden. Leerlingen uit groep 8 konden op deze manier het Open Huis via een livestream volgen.

De live-uitzendingen werden afgewisseld met van tevoren opgenomen filmpjes. In deze filmpjes kwamen ook een aantal challenges voorbij. Groep 8-leerlingen konden voor 29 januari hun antwoord op deze challenges insturen naar het KWC en zo meedingen naar een leuke prijs. Na veel leuke reacties te hebben ontvangen, heeft het KWC de winnaars ­–van verschillende niveaus– bekend gemaakt. Deze zes winnaars ontvangen allemaal een leuke koptelefoon! 

De prijswinnaars zijn:

Dag 1 KWC Gershwinhof: praktijkonderwijs en vmbo-basis/kader: challenge roze tasjes tellen: Caroline Langras uit Culemborg

 Dag 2 KWC Beethovenlaan: vmbo-tl, havo en vwo; Challenge Frans: Quinten Brouwer uit Houten

Dag 3 KWC extra’s: Challenge met de vlaggen en Mens & Maatschappij: Vincent Gootzen uit Culemborg

Dag 4 KWC-agora: Challenge: maak een kunstwerk met 5 dingen uit je kamer: Dani Pouw – uit Vianen, Casper van Eekelen uit Leerdam, Stefanie de Boer uit Rumpt

Gefeliciteerd met jullie prijs en veel plezier ermee! De prijs is inmiddels opgestuurd naar de prijswinnaars.

Het KWC kijkt terug op een heel geslaagd en succesvol Open Huis wat door en voor leerlingen gemaakt is. Iedereen nogmaals heel erg bedankt daarvoor!

advertentie
advertentie