Dennis Wildenbeest (tweede van links) uitgeroepen tot beste Samenspeltalent 2022.
Dennis Wildenbeest (tweede van links) uitgeroepen tot beste Samenspeltalent 2022. Annette Stolk

Dennis Wildenbeest Samenspeltalent 2022

25 januari 2023 om 13:30 Maatschappelijk

HOUTEN Dennis Wildenbeest is verkozen tot Samenspeltalent van 2022. Dit is een prijs die sinds 2019 jaarlijks wordt toegekend aan het beste samenspeltalent onder ambtenaren in de gemeente Houten. Aanleiding voor het instellen van de prijs was om meer inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties te laten deelnemen in beleidsvoering en uitvoering.

door Annette Stolk – de Vries

Wildenbeest ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter Marjan Boonzaaijer. Ze noemde hem een inspirerend voorbeeld voor de hele organisatie. ,,Dennis zet zich persoonlijk in om collega’s mee te nemen in zijn enthousiasme. Dit doet hij door regelmatig, in begrijpelijke taal, berichten te schrijven en te delen op de interne nieuwsite.” Wildenbeest voegt bij zijn berichten foto’s en video’s, waardoor ambtenaren die qua werk niet betrokken zijn bij de projecten toch op de hoogte blijven.

POSITIEF EN OPBOUWEND 

Als wijkcoördinator heeft Wildenbeest zich een plek midden in de Houtense samenleving weten te verwerven. ,,Jong en oud, collega of niet, dat maakt voor Wildenbeest geen verschil; hij toont zich bij iedereen betrokken en behandelt de mensen met respect”, aldus het juryrapport. ,,Dennis is betrokken en stelt zich proactief op. Hij steekt veel energie in goede samenwerkingen en blijft daarbij altijd zichzelf; positief en opbouwend.”

Voorbeelden van zaken waar Wildenbeest aan heeft meegewerkt zijn: Tuin der tuinen, Voedselbos, update sportparcours Vijfwal, de realisatie van de nieuwe skatebaan en het afkoppelproject Steppemeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie