Afbeelding

Roparun-team Soesenzo passeert € 100.000 tijdens kletsnat Pinksterweekend

Maatschappelijk

HOUTEN In het Pinksterweekend was de traditionele estafetteloop over 530 km voor kankerpatiënten. Dit keer niet vanuit Parijs maar vanaf vliegveld Twente en geheel over Nederlands grondgebied. 

,,Het begon zaterdagmiddag 4 juni bij de start met prachtig zonnig weer, maar zondag was het bar en boos. De hevige regenval zorgde in de omgeving van Eindhoven voor omhoogkomende putdeksels en herfstachtige taferelen. Maar de lopers gingen uiteraard door, ondersteund door hun teammaatjes (fietsers, chauffeurs/bijrijders, catering, masseuse en teamcaptain)”, laat teamcaptain en voorzitter van ANBI-stichting Soesenzo Johan van Soest weten. 

SFEER NIET MINDER ,,Ondanks het slechte weer, ook bij finish op de Coolsingel in Rotterdam, was de sfeer er niet minder om. Een onvergetelijke ervaring die we niet hadden willen missen. Ook onze donateurs en (natura)sponsors lieten ons niet in de steek. Ons streefbedrag was € 15.000, maar de teller stopte uiteindelijk pas op € 23.500.” Met vijf Roparun-deelnames heeft Soesenzo in totaal € 103.000 opgehaald voor palliatieve zorg aan kankerpatiënten. ,,Nogmaals dank aan iedereen die deze mijlpaal mogelijk heeft gemaakt.”

Voor meer info zie: www.soesenzo.nl.

advertentie
advertentie