KIES groep: voor kinderen van gescheiden ouders
KIES groep: voor kinderen van gescheiden ouders CJG

Start nieuwe KIES- groepen voor kinderen van gescheiden ouders

1 september 2020 om 07:39 Maatschappelijk

HOUTEN KIES (Kinderen In Echtscheiding Situaties) is een spel- en praatgroep voor kinderen om de scheiding van hun ouders beter te begrijpen, een veilige plaats te geven en een manier te vinden om te kunnen omgaan met alles wat ze moeilijk vinden met betrekking tot de scheiding. De scheiding kan recent zijn, of langer geleden.
In een kleine groep en onder begeleiding van KIES-coaches komen de kinderen 8 keer bij elkaar. Daarnaast zijn er 2 ouderbijeenkomsten. De KIES- groep is kosteloos.

Startdatum kinderen van 4-8 jaar: dinsdag 22 september tot 18 november 2020, tijdstip: 15.30 tot 17.00 uur.  In oktober start een tweede groep. Voor meer informatie, neem contact op met het CJG. 

Locatie: KBS ’t Schoolhuys, Tappersgilde 22 te Houten.
Aanmeldingvia het aanmeldformulier, beschikbaar op de website www.cjghouten.nl. Indien er sprake is van teveel aanmeldingen, zal bij de samenstelling van de groepen rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.
Voor aanmelding, vragen of meer informatie, zie www.cjghouten.nl of neem contact op met Linde Remmelink of Dorine van der Varst, Tel.: 0646000775 of email: info@cjghouten.nl

advertentie
advertentie