Afbeelding
K.F.Hein Fonds

Oproep K.F. Hein Stimuleringsprijs 2019

25 oktober 2019 om 13:41 Maatschappelijk

UTRECHT Heeft uw organisatie een innovatief idee op het gebied van zorg en welzijn? Voor de K.F. Hein Stimuleringsprijs 2019 is het K.F. Hein Fonds op zoek naar Utrechtse sociale en maatschappelijke organisaties met een bijzonder, nieuw en vernieuwend initiatief binnen zorg en welzijn. Met het initiatief ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden voor kwetsbare groepen in de samenleving. Er is € 17.500 aan prijzengeld te verdelen.
 

Alleen concrete projecten die nog niet zijn gestart en binnen twaalf maanden uitvoerbaar zijn, komen in aanmerking. De indieningsdeadline is 17 november. Meer informatie over de criteria, inzending en projecten van eerdere prijswinnaars vindt u op de nieuwspagina van onze website www.kfhein.nl.
 

K.F. HEIN STIMULERINGSPRIJS Sinds 2008 reikt het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden de Stimuleringsprijs uit aan Utrechtse sociale en maatschappelijke organisaties. Met de prijs zet het fonds organisaties in het zonnetje die zich op bijzondere wijze onderscheiden door innovatieve activiteiten.

WINNAARS STIMULERINGSPRIJS 2018 In 2018 won King Arthur Groep (KAG Zorg) de hoofdprijs van € 10.000 voor het initiatief 'Met dementie in beweging en erop uit', een programma voor mensen met dementie. Met de prijs kon het project gerealiseerd worden. De tweede prijs ging naar St. Pieters en Bloklands Gasthuis voor het initiatief 'Ontwikkeling en inrichting van het kalme hofje'. Resto VanHarte won voor het initiatief 'Heel Utrecht Kookt! Social Food Festival' de derde prijs.
In de documentaire 'Samen leven Samen delen', op 13 oktober uitgezonden door RTV Utrecht, zijn de winnende initiatieven van 2017 en 2018 te zien.

OVER K.F. HEIN FONDS Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de regio Utrecht mooier en sterker maken, en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen we bijzondere initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we waardevolle projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de Stimuleringsprijs kunt u contact opnemen met Daniëlle Sauren (projectadviseur Fonds Studie en Individuele Noden): hein@kfhein.nl / 030-2322114.

advertentie
advertentie