Alzheimer Café Houten start in oktober en zoekt vrijwilligers

5 september 2021 om 21:14 Lokaal Deel je nieuws

Op 11 oktober 2021 hoopt het Alzheimer Café Houten de deuren weer te openen in het Haltna Huis. Iedere tweede maandag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur  is dat de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familieleden, vrienden, kennissen, mantelzorgers en andere belangstellenden. In een open en prettige sfeer geeft een deskundige informatie over een onderwerp dat aan dementie gerelateerd is. Daarnaast praten bezoekers ook met elkaar over hun ervaringen met dementie en wat het betekent voor de omgeving. Aanmelden is niet nodig. Na de persconferentie over de coronamaatregelen eind september informeren we u of we inderdaad weer kunnen starten.

De werkgroep is op zoek naar een aantal vrijwilligers die tijdens het maandelijkse café gastheer/vrouw willen zijn. In die rol verwelkom je bezoekers,  help je met de koffie/thee en bied je een luisterend oor.  Daarnaast  zoeken wij een nieuwe pianist, die de bijeenkomst met prettige muziek opluistert.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Werner, coördinator AC Houten, tel. 06-41812112.

advertentie
advertentie