Afbeelding
Meike van der Veer

Meike & Friends

11 april 2018 om 07:28 lokaal

HOUTEN Zaterdag 14 april wordt de Theaterzaal van Aan de Slinger omgetoverd in een concertzaal voor Meike & Friends. Meike geeft met haar muzikale vrienden David Goncalves (bekend van Idols en diverse theaterproducties waaronder Jeans, The Soul of Motown en The Lion King), Aïcha Gill (bekend van X-Factor en de musical Dreamgirls) en Julian Thomas (bekend van Symphonica in Rosso en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht) een verrassende en spetterende muzikale show met verschillende muziekstijlen van Soul tot R&B en van Pop tot Rock. Begeleidt door een swingende liveband. Start 20.15 uur, gevolgd door een afterparty en een meet & greet.

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER In het zuiden van het land is JW Roy al ruim 20 jaar bekend! Op vrijdag 13 april staat het theaterconcert 'A Room Full Of Strangers' in Theater Aan de Slinger. Samen met een vierkoppige band (met o.a. Cok van Vuuren) maakt hij americana, country en rootsmuziek. Yora Rienstra speelt 14 april 'Eerlijk Gezegd (try-out)'. Ze wisselt persoonlijke ontboezemingen af met een typetje en een humoristisch lied. Fred Delfgaauw sleept het publiek op 19 april mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden, die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. Rob en Emiel verzorgen op 20 april een magische cabaretvoorstelling voor jong en oud. Je zit erbij, kijkt ernaar, ze babbelen je omver en je weet dat je wordt belazerd. De jeugdopera 'Uitvinders' speelt zaterdag 21 april een spannend verhaal over drie uitvinders opzoek naar de grootste uitvinding aller tijden. De laatste kaarten voor de Wëreldbänd, 17 april zijn in de verkoop. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

FILM AAN DE SLINGER Op 12 en 13 april draait 'The Post' van regisseur Steven Spielberg over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever (Meryl Streep) van een grote Amerikaanse krant en de hoofdredacteur van The Washington Post (Tom Hanks). Op 17 april wordt 'You Were Never Really Here' vertoond. "Een onvergetelijke en tragische antiheld" (5* VPRO Cinema). Woensdagochtend 18 april draait 'Finding Your Feet'. Een Engelse dame wordt, nadat haar man haar heeft bedrogen, gedwongen haar leven met andere ogen te bekijken en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start. Alle films draaien om 20.00 uur, met uitzondering van Finding Your Feet. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film 'Finding your feet' van JW Roy en The Royal Family op woensdagochtend 18 april. Wilt u graag naar deze film, mail dan voor maandag 16 april 10 uur onder vermelding van 'Finding your feet' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie