the Work-Shop opende haar deuren
the Work-Shop opende haar deuren Marja Macville

Nieuw in Houten: The Work-Shop

10 maart 2018 om 10:55 lokaal Deel je nieuws

The Work-Shop, gevestigd aan Spoorhaag 101 (tegenover boekhandel Wijs) is een atelier, winkel en workshopruimte ineen. Je koopt er handgemaakte gebruiksvoorwerpen zoals tassen, broed- en voederhuisjes, serviesgoed en gehaakte popjes. Een rode draad vormt het materiaalgebruik, dat veelal met opwaarderen en hergebruik te maken heeft.

Het atelier staat voor iedereen open. Voor € 2,50/u kan je iets komen creëren met de materialen en gereedschappen die aanwezig zijn. Ter inspiratie zijn er voorbeelden en mappen en boeken.

Docenten geven hier ook aanschuifworkshops. Voor € 5/u kan je onder begeleiding iets eenvoudigs leren maken. Op www.the-work-shop.nl zie je wanneer dit plaatsvindt.

Op zondagmiddag en twee avonden in de week organiseren we workshops. De docenten zijn net afgestudeerd of echte rotten in het vak. Het aanbod is op elk niveau, voor kinderen en/of ouderen, met heel veel verschillende materialen, en altijd handwerk.

The Work-Shop wil een tegenhanger bieden voor de informatiestromen die ons dagelijks overspoelen en het continue bezig zijn met apparaten. Zelf iets creëren is geweldig om te doen en is een kwaliteit die we allemaal bezitten. Uit je hoofd, in je handen ontspant en stemt tevreden.

Voor meer informatie en boeken van workshops: http://www.the-work-shop.nl.

the Work-Shop

Spoorhaag 101

3995 ED  Houten

tel: 061 555 47 45 (Marja Macville, eigenaar)

info@the-work-shop.nl

advertentie
advertentie