Huisspin
Huisspin Kees Lemcke

Veelzijdig dubbelexpositie in MKC

17 juni 2019 om 23:27 lokaal Deel je nieuws

HOUTEN – In het weekend van 29 en 30 juni houden fotoclub Perspektief en de Vereniging van amateur kunstenaars Ars Peintura een veelzijdige dubbel expositie in het Moluks Kerkelijk Centrum aan de Wulfseweg 1. In de glazen zaal worden de bijzondere werken van leden van de fotoclub getoond op het gebied van architectuur, natuur, portret, focus en vrij werk. De voorzitter van Perspektief Jhon Maaskant zal zaterdag om 10 uur de expositie openen.

Bij de entree tonen de amateurkunstenaars van Ars Peintura beeldend werk zoals diverse schilderijen en beelden. Op het buitenterrein staat een fontein van 5 meter hoog, het is een carrousel met vallend water en bewegende elementen. De fontein is bekleed met panelen beschilderd door de leden van ArsPeintura. De tentoonstelling zal eveneens zaterdag morgen worden geopend door Dorothé Arts beeldend kunstenares uit Utrecht.

 

De entree voor de dubbelexpositie is gratis en toegankelijk van 11 tot 17 uur. Vrijwilligers van het Moluks centrum zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. Voor kleine prijzen zijn deze te verkrijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie