sfeer
sfeer Miriam van Leeuwen

Doe mee aan de grootste silent disco van de regio

14 juni 2019 om 09:56 lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 21 juni is het zover; de allergrootste silent disco van de regio wordt in het Imkerspark in Houten gehouden. Het doel is om met honderden deelnemers een dansje te wagen. Een silent disco is een uniek concept waarbij de deelnemers een draadloze koptelefoon dragen en met de dj mee luisteren. Deze koptelefoon heeft twee muziekkanalen die hij zelf kan kiezen. Dit zorgt voor het hilarische beeld waarbij iedereen iets anders zingt en iedereen anders danst. Ontzettend leuk om zelf te doen, maar ook grappig om naar te kijken!

 

Via de Albert Heijn op het Oude Dorp kun je in aanmerkingen komen voor gratis entreekaartjes. Bij aankoop van twee sixpack Hertog Jan bier (blik) of twee zakken Albert Heijn Pindamix, ontvangt u een gratis kaartje voor de Silent disco. Aanstaande woensdag zijn er weer twee andere actieproducten. Ga naar de Albert Heijn op het Oude Dorp om te kijken welke deal er voor u klaarligt! De silent disco start om 21.00 uur.

 

Op 21, 22 en 23 juni vindt voor de derde keer het foodtruckfestival BonAppetito plaats. Drie dagen bekleden twintig foodtrucks het Imkerspark. Het park staat in het teken van gezelligheid voor jong en oud, waaronder de silent disco. Er is een ontzettend leuk programma samengesteld met heel veel verschillende activiteiten. Bekijk hiervoor onze website: https://bonappetitohouten.nl. Let op: voor de activiteiten is er een beperkt aantal plekken, vol = vol!

advertentie
advertentie