Met Stichting Leergeld Houten naar Pinokkio?

13 mei 2019 om 10:13 lokaal Deel je nieuws

Kom GRATIS met je kind(eren) op zondagmiddag 30 juni om 14:00 uur naar de voorstelling van Pinokkio in Theater Aan De Slinger in Houten!

Een mooie balletvoorstelling gedanst door de leerlingen van Balletschool Helen Wilson in Houten.

Een originele en magische familievoorstelling over de zoektocht van de brutale marionettenpop met de eigenwijze neus Pinokkio, die een echte jongen wil worden. Deze balletvoorstelling, gedanst door de leerlingen van Helen Wilson, neemt het publiek mee op de ontdekkingsreis van Pinokkio. De iconische karakters Gepetto, de Blauwe Fee en Japie Krekel zullen uiteraard niet ontbreken.

Wil jij met je kind(eren)op ZONDAG 30 JUNI gratis naar deze voorstelling in Theater Aan De Slinger in Houten? Reserveer dan vóór 30 mei je gratis kaarten!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Stichting Leergeld Houten. We hebben in totaal 20 kaarten kunnen reserveren, dus geef je op!

Wat: Balletvoorstelling Pinokkio

Wanneer: Zondag 30 juni 14:00u (kaarten afhalen om 13:30u!)

Waar: Theater Aan De Slinger, De Slinger 40, 3995 DE Houten

Wie: Voor kinderen en hun ouders die in het bezit zijn van een U-pas of weinig inkomen hebben.

Hoe: Kaarten kun je reserveren bij Stichting Leergeld Houten.

Doe vóór 30 mei a.s. een aanvraag via www.leergeldhouten.nl/doe-een-aanvraag

Deze  voorstelling is het meest geschikt voor kinderen van de basisschool (4 tot 12 jaar) met hun ouder(s) of een begeleider (bijvoorbeeld opa of opa).

Stichting Leergeld Houten helpt ouders met kinderen van 4 tot 18 jaar met een minimum inkomen om mee te kunnen doen in de maatschappij. De stichting vergoedt extra kosten bij deelname aan schoolse- en buitenschoolse activiteiten.  Liever eerst contact? Mail dan naar info@leergeldhouten.nl Of kijk op de website: www.leergeldhouten.nl

advertentie
advertentie