Wildplukken, lentefeest met daslook in Schalkwijk

23 maart 2019 om 15:23 lokaal

SCHALKWIJK Kom ook wilde bloemen plukken voor in de kruidenboter. Wat is er nou lekkerder dan daslook? De geur van look is al van afstand te ruiken. Daar zijn veel lekkere gerechten van te maken, onder andere soep en kruidenboter. De boter gaat op de broodjes voor boven het vuur. Het wordt een waar lentefeest ingeluid met daslook! Weet jij wat daslook met beren te maken heeft?

Groene Maatjes organiseert deze gezinsactiviteit voor (groot)ouders met kinderen op zondag 31 maart van 14.00 -17.00 uur. 

Locatie/adres: toegangshek rechts van Achterdijk 6, Schalkwijk (navigatie: Achterdijk 6, 3998 NG Schalkwijk). Parkeren op kruising Waalseweg / Lange Uitweg. Wegens de beperkte parkeermogelijkheden graag op de fiets komen! De percelen zijn particulier bezit. Het is gesloten voor publiek. Het bosperceel is een waar daslookparadijs. Speciaal voor deze wildpluk stelt de eigenaar haar gebied open.
Kledingadvies: rubberen laarzen of hoge waterdichte schoenen

Aanmelden en informatie: info@groenemaatjes.nl. Vermeld het aantal personen, de leeftijd van de kinderen en eventuele voedselallergieën. Deelname is gratis.

Deelname aan de activiteit vindt plaats onder eigen verantwoordelijkheid. Er zijn geen sanitaire voorzieningen op het perceel. Zie http://www.groenemaatjes.nlvoor meer informatie.

advertentie
advertentie