Stijlvol, Muzikaal en Optimistisch

27 februari 2019 om 07:17 lokaal

HOUTEN 'Kirsten van Teijn heeft het lef en het ongegeneerde van Ade`le Bloemendaal, gecombineerd met het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp' aldus Trouw. Haar cabaretprogramma 'Nobel' gaat over onze façades. Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. Schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal, dat is Kirsten, begeleid door een puike gitarist en geregisseerd door Jessica Borst. Donderdag 7 maart te zien in de Theaterzaal. Charles Groenhuijsen was voor de NOS correspondent in de VS. Op vrijdag 8 maart vertelt hij in Aan de Slinger zijn eigen verhaal 'Optimisten hebben de hele wereld'. Het is niet alleen een theaterlezing: hij zingt en speelt gitaar. Mocht u denken dat hij het in Amerika allemaal beter, groter en mooier vond: niks ervan, we zouden eens wat meer trots op ons land kunnen zijn. Op zaterdag 10 maart speelt Bertolf, de beste singer-songwriter van Nederland, bekend van de band 'Her Majesty' het theaterconcert 'Soelaas' in de Theaterzaal. Improvisatietalent Andries Tunru en cabaretgroep Beperkt Houdbaar zijn 10 maart te ontdekken in de Kleine Zaal. Lente-Uitjes: in Aan de Slinger zijn er van woensdag 27 februari tot en met vrijdag 1 maart jeugdvoorstellingen, jeugdfilms en extra activiteiten. Een belangrijke gast dit keer is het Utrechtse gezelschap De Dansers.


FEBRUARI FILMMAAND De horrorfilm 'Suspiria' (16+), een remake van de klassieker van Argento, draait dinsdag 26 februari. Op woensdagochtend 10.30 uur 27 februari draait in de Filmclub 'Stan & Ollie', een hartverwarmend verhaal over de werkelijke personen achter het bekende duo Stan Laurel & Oliver Hardy. De Oscar-kanshebber 'A Star is Born', met Lady Gaga, draait op 27 en 28 februari en 1 maart. Vier award-winnende documentaires draaien bij IDFA on Tour op zaterdag 2 maart. Een uniek programma dat uw kijk op de wereld voorgoed verandert. De Duitse thriller 'Werk ohne Autor' met Sebastiaan Koch draait op dinsdag 5 maart. De populaire oscar-kanshebber 'Bohemian Rhapsody', over de Britse Rockband Queen en de legendarische Freddie Mercury is op do 7 en vr 8 mrt te zien in Aan de Slinger. Alle films starten om 20.00 uur met uitzondering van de Filmclub, IDFA en de jeugdfilms. Zie www.aandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de cabaretvoorstelling Nobel van Kirsten van Teijn op donderdag 7 maart. Wilt u hier graag naar toe, mail dan voor maandag 4 maart 12 uur onder vermelding van 'Nobel' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.

advertentie
advertentie