Wielertoertocht voor het Hospice
Wielertoertocht voor het Hospice Archief BDU Media

De Week van het Hospice

30 augustus 2018 om 11:19 lokaal

HOUTEN Op 22 september start officieel de Week van het Hospice Kromme Rijnstreek. In deze week vinden er weer diverse leuke en sportieve activiteiten plaats. Hierbij markeert de traditionele toertocht, waar honderden fietsers aan mee doen, weer de aftrap van deze week. Net als vorig jaar is er ook weer een Kers & Snuffel Fair die op 8 december plaatsvindt. Benieuwd naar de activiteiten en de enthousiaste vrijwilligers? Kom op 1 september even langs op de Activiteitenmarkt op het Rond De eerste WvhH-loten zijn daar te koop. Voor € 5,- per lot maak je kans op o.a. een fiets met trapondersteuning.

WIELERTOERTOCHT Fiets op 22 september door het prachtige vlakke landschap van de Kromme Rijnstreek. De route is geheel uitgezet door Wielertoerclub Houten '80 en op GPS te rijden. Een mooie onvergetelijke tocht over autoluwe wegen langs boomgaarden, rivierdijken, forten en kleinschalige boerderijen – een fietstocht die iedereen zonder problemen kan afleggen. Je kunt kiezen voor een tocht van 20 of 40 km. Of zoek je meer uitdaging? Er is ook een toertocht door het prachtige landschap van de Lek, Kromme Rijn en Utrechtse Heuvelrug: vanaf 70 km tot 140 km. Voor € 7,- per persoon fiets je mee en steun je het Hospice!

SKATETOCHT Op 22 september kun je ook een skate-tocht maken. Na het succesvolle evenement van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer diverse routes. Tussen 11.00 en 13.00 uur kun je starten voor om 7, 10, 20 of 40 km te skaten. De tochten zijn uitgezet door de Houtense Skate- en Schaats Vereniging HSSV en staat open voor iedereen. Bij de inschrijving en op de pauzeplek zijn leden van HSSV aanwezig. Onderweg wordt gepauzeerd op Fort Honswijk, waar je even kunt uitrusten met een kop koffie, fris of sportdrank en een krentenbol. Ook hier zijn de kosten € 7,- per persoon.

PROEF HET ROND Hoe leuk is het om op één avond in 5 verschillende restaurants te kunnen eten? Op 29 september kan het! Voor slechts € 35,- per persoon schrijf je je in voor een "walking dinner" van 5 gangen langs 5 restaurants op Het Rond. Benieuwd op welke vier routes je kunt inschrijven? Bekijk het opwww.weekvanhethospice.nl en dineer mee voor het goede doel!

IN BEWEGING VOOR HET HOSPICE Op 29 september organiseert De Week van het Hospice samen met Piazza Sports 'in beweging voor het Hospice'. En het mooie is: iedereen kan meedoen. Of je nu een ervaren sporter bent, vrijwel nooit sport, een goede conditie hebt of juist niet: het maakt niet uit. Kom in beweging voor het goede doel. De professionele begeleiding wordt verzorgd door de instructeurs van Piazza Sports. Voor € 10,- per onderdeel doe je mee met Spinnen XL, Spinnen Golden Oldies of Bodyshape en vrij gebruik maken van de faciliteiten van Piazza Sports. bezoek www.weekvanhethospice.nl voor de tijden en het inschrijven op de onderdelen, VOL = VOL.

MUZIKALE KERST & SNUFFEL FAIR Het is nog even wachten maar op 8 december organiseren we bij Het Houtens een gezellige Kerst & Snuffel Fair waarbij naast veel mooie tweedehands spullen weer kerstspullen en andere snuisterijen verkocht worden. Noteer het alvast in uw agenda want het belooft net zo gezellig te worden als vorig jaar. De trekking van de jaarlijkse loterij van De Week van het Hospice zal die dag ook plaatsvinden.

advertentie
advertentie