Afbeelding
LIFE-camp

Een onvergetelijke vakantie voor mensen die door omstandigheden een vakantie niet georganiseerd kunnen krijgen.

11 april 2024 om 17:18 Lokaal Deel je nieuws

LIFE-camp 2024. Dit jaar wordt er voor de negende keer LIFE-camp georganiseerd. Van 13 t/m 20 juli staat alles klaar, voor 130 mensen, om een onvergetelijke vakantie te hebben. Een kampeerweek voor jong en oud, die vanwege  omstandigheden niet op vakantie kunnen. Ze kunnen genieten van een gratis all-inclusieve kampeerweek op het terrein van Boerderij de Toekomst in Maarsbergen.

Programma. Met een team van vrijwilligers wordt er veel georganiseerd om de mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er is een afwisselend programma, denk aan voetbal, volleybal, zeskamp, spelactiviteiten, kidsclub, voeren van dieren en nog veel meer leuke activiteiten. Met als één van de hoogtepunten: de demonstratie van de brandweer. 

Er staat 3 keer per dag een maaltijd klaar en de hele dag is er koffie thee en limonade voor de kinderen. Het enige waar de kampeerders zelf voor moeten zorgen is een kampeermiddel. 

Hierbij een tweetal reacties van kampeerders:

“ Ik heb alleen een tentje mee moeten nemen en voor de rest werd echt alles, van drie keer per dag heerlijk eten, tot vermaak van de kinderen, geregeld. Ik heb echt de week van mijn leven gehad.”

 

“Ik heb door omstandigheden een heel moeilijk jaar gehad, maar ik kan er nu echt weer een tijd tegenaan. Ik ben helemaal tot rust gekomen op deze geweldige plek en heb voor het eerst sinds lange tijd weer gelachen en plezier gemaakt. Dat is zo fijn.”

Aanmelden. Er zijn nog plekken beschikbaar. Ben of kent u iemand die door omstandigheden niet op vakantie kan. Meld hen dan aan. Meer informatie kunt u vinden op: www.boerderijdetoekomst.nl 

Aanmelden kan per mail: life-camp@hotmail.com 

Afbeelding
advertentie
advertentie